Crypto-Prijzen.nl

Blockchain Team Jelurida Word lid van Lugano’s Ticino Blockchain Technologies Association

Blockchain Team Jelurida Word lid van Lugano’s Ticino Blockchain Technologies Association

Jelurida, een blockchain softwarebedrijf wiens team de gedecentraliseerde blockchain-ecosystemen van Nxt, Ardor en IGNIS ontwikkelt en onderhoudt, heeft een belangrijke samenwerking aangekondigd met de in Zwitserland gevestigde blockchain denktank: de Ticino Blockchain Technologies Association.

Door de samenwerking wordt het Jerulida team van experts het nieuwste gouden lid van het in Lugano gevestigde Ticino, zei de blockchain groep dinsdag. Onder degenen op de lijst van toppartners van de denktank, bevinden zich: MOOV Airways AG, EventBoost SA, Interchain Stiftung, Bitcoin.com, Elly en de Poseidon Group.

Ticino Blockchain Technologies Association, afgekort als TBTA, helpt universiteiten en cryptoprojecten in Lugano met elkaar te verbinden. Waarbij de samenwerking een sleutel is voor het creëren van een resource hub voor het helpen van zowel particuliere als openbare projecten.

Jelurida helpt Lugano’s ‘Plan B’

Met de Lugano-regio in Zwitserland als een van de meest cryptovriendelijke rechtsgebieden ter wereld, zou de zet van Jelurida een grote rol kunnen spelen bij het versterken van de groei binnen het ecosysteem.

Tomislav Gountchev, Software Architect & Director Lead bij Jelurida had dit te zeggen over de samenwerking:

“Jelurida is verheugd om zich bij de TBTA aan te sluiten en bij te dragen aan het succes van Lugano Plan B. We zijn verheugd dat we Ticino kunnen vestigen als de blockchain-innovatiehub in Zwitserland in samenwerking met de lokale universiteiten, onderzoekscentra en andere ondernemingen.

Begin maart onthulde de stad plannen om Bitcoin (BTC) Tether (USDT) en de LVGA token (gekoppeld aan de Zwitserse frank) als wettig betaalmiddel te gebruiken. De adoptie maakt deel uit van Lugano Plan B en stelt inwoners in staat cryptocurrencies te gebruiken bij alle transacties, inclusief het betalen van belastingen.

Het bericht Blockchain Team Jelurida Word lid van Lugano's Ticino Blockchain Technologies Association verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*