Crypto-Prijzen.nl

Blockchain platform Raiinmaker creëert een NFT collectie

Blockchain platform Raiinmaker creëert een NFT collectie

Blockchain platform Raiinmaker zal in samenwerking met multimediabedrijf Cosmic Wire zes speciale NFT’s creëren ter ondersteuning van een aantal goede doelen voor het klimaat, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Geïnspireerd door Banksy, de legende

De NFT serie van Cosmic Wire en Raiinmaker is geïnspireerd op het werk van de legendarische straatartiest Banksy. De tokens die ze bundelen om te creëren, zijn gekoppeld aan de overblijfselen van de Spy Booth, een iconische muurschildering met spionnen die luisteren naar een gesprek rond een telefooncel.

Opbrengst ter ondersteuning van goede doelen die klimaatverandering bestrijden

Alle opbrengsten van de NFT verkoop gaan naar Laudato Tree, de Coalition for Rainforest Nations (CfRN) en American Forests. Cosmic Wire en Raiinmaker doneren elk een geldbedrag van 100.000 dollar.

Raiinmaker oprichter JD Seraphine merkte op:

Het is van cruciaal belang dat we allemaal opstaan en ons steentje bijdragen om het tij te helpen keren op dit belangrijke moment met klimaatverandering. We zijn vereerd om al het belangrijke werk van de CfRN, Laudato Tree en American Forests te ondersteunen.

De Spy Booth Wall Mural was een controversiële kritiek op overheidstoezicht. Twee jaar nadat het was gemaakt, was het bijna volledig vernietigd. Er werden echter enkele stukken gevonden en bewaard.

Cosmic Wire CEO Jerad Finck zei:

Wij bij Cosmic zijn erg enthousiast om de wereld opnieuw kennis te laten maken met dit geweldige stuk en het voor onbepaalde tijd te bewaren zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten. Deze overblijfselen zijn het enige dat overblijft van het werk, en nu zullen ze voor altijd in de blockchain worden ingekapseld.

President Jad Daley van American Forests zei:

American Forests is trots om samen te werken met Laudato Tree om een gewaagd doel te bereiken van 100 miljoen bomen geplant tegen 2030. American Forests zal samenwerken met katholieken hier in Amerika om het planten van bomen op de Great Green Wall te matchen met het planten in de Verenigde Staten, gericht op achtergestelde buurten die geen boombedekking hebben voor bescherming tegen extreme hitte.

Raiinmaker introduceert native token

Volgende maand introduceert Raiinmaker Coiin, zijn oorspronkelijke token. Influencers en beroemdheden promoten de #GlobalFieldDay Challenge op de Raiinmaker app, die kan worden gedownload.

The post Blockchain platform Raiinmaker creëert een NFT collectie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*