Crypto-Prijzen.nl

Blockchain Game Splinterland bereikt mijlpaalrecord van dagelijkse gamers

Blockchain Game Splinterland bereikt mijlpaalrecord van dagelijkse gamers

Blockchain game Splinterlands heeft een record op de markt bereikt na het behalen van 2,32 miljoen aan dagelijks verhuur per 15 april 2022. Het huren van kaarten is een van de meest populaire elementen van de spelcomputer om te verdienen. Aangezien ze gamers in staat stellen hun favoriete kaarten te gebruiken zonder te veel geld uit te geven. Terwijl eigenaren ook extra geld kunnen verdienen door hun elektronische kaarten aan andere gamers te verhuren.

Splinterlands biedt gamers huurmarkten voor NFT’s

In juli 2021 begon Splinterlands als eerste als verhuurmarkt voor non-fungible tokens (NFT’s). Met deze optie kunnen gamers presteren en profiteren zonder hun persoonlijke kaarten te kopen. De meeste kaarten zijn te huur voor een honderdste van een cent, waardoor games betaalbaarder worden voor deelnemers.

Andere elementen op de site zijn onder meer totems, pakketten, titels, skins, land en kaartverhuur. Het bedrijf heeft plannen onthuld om validatie nodes te onthullen met een burn- en incentive doelstelling van $ 1 miljard.

Zoals, een gamer die begon met slechts $ 10 in Splinterlands, maar nu bijna $ 17.000 op zijn account heeft staan, werd onlangs genoemd in een artikel gepubliceerd door The Motley Fool. Omdat ze kaarten hadden uitgewisseld en geleasd, om de ranking en verzameling van hun kaarten te vergroten.

Terwijl hij commentaar gaf op het bereiken van deze mijlpaal , zei de CEO van Splinterlands, Jesse “Aggroed” Reich:

We hebben onlangs gedeeld dat we de 2 miljard gespeelde games hebben bereikt, en nu zijn we hier en bereiken we weer een opmerkelijke mijlpaal in de geschiedenis van NFT-verhuur. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer te realiseren.

De best gerangschikte blockchain-game van Splinterlands

Op Dappradar is Splinterlands momenteel de best gerangschikte blockchain-game, waaraan dagelijks honderdduizenden gamers deelnemen.

Aly Madhavji, Blockchain Founders Fund Managing Partner, gaf ook commentaar op deze mijlpaal. Hij zei:

Splinterlands heeft veel industriële innovaties geleverd in de blockchain gaming ruimte en blijft zijn spelers de beste voordelen bieden. Deze nieuwe prestatie is een belangrijke mijlpaal in de transformatie van de game-industrie.

Het bericht Blockchain Game Splinterland bereikt mijlpaalrecord van dagelijkse gamers verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*