Crypto-Prijzen.nl

Blockchain Association belooft ondersteuning voor Biden bevel

Blockchain Association belooft ondersteuning voor Biden bevel

In afwachting van de ondertekening van de Amerikaanse president Joe Biden vandaag een uitvoerend bevel over crypto, heeft de Blockchain Association steun aangekondigd voor de coördinatie van een uniforme benadering van verantwoorde innovatie in digitale activa, vernam Invezz van een bericht op hun officiële website.

De vereniging, die wordt beschouwd als de verenigde stem van de cryptocurrency industrie, en haar 80 lidorganisaties zijn bereid om samen te werken met de Biden administratie nadat het uitvoeringsbesluit over digitale activa innovatie van kracht is geworden.

Bevel om federale agentschappen te verenigen

De order, die federale agentschappen zal verenigen, weerspiegelt de sleutelrol van de dynamisch groeiende crypto industrie in de Amerikaanse economie. Het bevel is een oproep aan federale agentschappen om te coördineren. De Blockchain Association en haar lidorganisaties zijn bereid en staan te popelen om de administratie te helpen bij haar inspanningen om de industrie praktisch en tijdig toezicht te geven.

Een oproep voor een pro-innovatie benadering

Het lijdt geen twijfel dat de crypto industrie een fundamentele pijler van de Amerikaanse economie is geworden. De Blockchain Association pleit al lange tijd voor een duidelijke, pro-innovatie benadering van het federale beleid voor de snelgroeiende industrie. De richtlijn van de regering om het toezicht te coördineren is het bewijs dat het crypto ecosysteem een cruciaal en onlosmakelijk onderdeel is van de binnenlandse economie.

Versterking van de rol van de VS als leider in technologische innovatie

De Biden administratie heeft de mogelijkheid om met de industrie samen te werken en ervoor te zorgen dat Amerika de komende jaren de wereldleider blijft op het gebied van technologische innovatie door samen te werken met vertegenwoordigers van het crypto ecosysteem en een open en productieve dialoog te voeren met leden uit de industrie.

Leden van de Blockchain Association

Leden zijn onder meer toonaangevende investeerders, bedrijven, projecten en protocollen uit de sector, die samenwerken om een toekomstgericht, pro-innovatief nationaal beleid en regelgevingskader voor de crypto economie te ondersteunen.

Het bericht Blockchain Association belooft ondersteuning voor Biden bevel verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*