Crypto-Prijzen.nl

Bittrex verkent FA1.2 en FA2 tokenvermeldingen op Tezos

Bittrex verkent FA1.2 en FA2 tokenvermeldingen op Tezos

US crypto exchange Bittrex obtained $300 million insurance for cold storage

Bittrex Global, een van de toonaangevende wereldwijde digitale beurzen, onderzoekt de integratie en notering van FA1.2 en FA2 tokens op Tezos (XTZ/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Tezos is een toonaangevende proof-of-stake blockchain met een veelbelovende combinatie van energie-efficiëntie, lage transactiekosten en naadloze upgradebaarheid.

Steeds meer financiële dienstverleners tonen interesse om digitale financiële producten en langetermijnopslag van waarde op Tezos aan te bieden.

Unieke DeFi, NFT en DAO assets maken

De FA1.2 en FA2 tokenstandaarden maken het mogelijk om unieke activa te creëren met betrekking tot DeFi, NFT’s, DAO’s en meer. De integratie en lijst van FA1.2 en FA2 tokens zou betekenen dat Bittrex een groot aantal tokens op de Tezos blockchain kan ondersteunen.

Tezos heeft lage gastarieven, ketenoverschrijdend nut, energie-efficiëntie

Tezos pionierde met de milieuvriendelijke Proof of Stake technologie. Het is een van de eerste Layer 1 blockchain netwerken die zijn platform via staking beveiligt. Het profiteert ook van protocollen voor yield farming, lage gas- en transactiekosten, efficiënte DEX’s, cross-chain utility en populaire NFT platforms, energie-efficiëntie en institutionele beveiliging.

Tezos is een van de snelst groeiende blockchains

Tezos is een van de snelst groeiende blockchains met alleen al in januari meer dan 6 miljoen contractoproepen. Actieve adressen hebben een piek bereikt van meer dan 45.000. In het afgelopen jaar zijn actieve slimme contractadressen meer dan verdrievoudigd – van minder dan 200.000 tot meer dan 600.000.

Een van de weinige ecosystemen met on-chain governance

Tezos is een van de weinige blockchains waarmee communityleden upgrades van het netwerk kunnen voorstellen. Het heeft de meeste upgrades gezien via dit on-chain mechanisme van alle blockchains.

Bittrex stimuleert innovatie in digitale activa

Als toonaangevende wereldwijde digitale beurs wil Bittrex Global innovatie in de digitale activaruimte stimuleren. Het is gewijd aan veelbelovende projecten, waardoor ze de aandacht kunnen vestigen op hun project in de hele sector, fondsen kunnen werven, IEO kunnen lanceren en op de markt kunnen brengen, tokens kunnen distribueren en meer.

De token noteringen van de beurs komen na een nauwkeurige inspectie en grondige beoordeling van projectinnovatie, token economie, due diligence van token uitgevers, ontgrendelingsschema voor leveringen, routekaart voor projecten, gebruik van opbrengsten, strategische partnerschappen, betrokkenheid van de gemeenschap en marktinteresse.

La notizia Bittrex verkent FA1.2 en FA2 tokenvermeldingen op Tezos era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*