Crypto-Prijzen.nl

BitTorrent (BTT) maakt lichte winsten aangezien 28% van BTTOLD wordt verbrand

BitTorrent (BTT) maakt lichte winsten aangezien 28% van BTTOLD wordt verbrand

De bearish druk op de cryptomarkt heeft sommige altcoins er niet van weerhouden om een prijsherstel te proberen. Een van de tokens die beter hebben gepresteerd dan de markt is BitTorrent (BTT/USD), die de afgelopen 24 uur licht is gestegen.

Op het moment van schrijven handelde BTT op $ 0,00305, wat neerkomt op een winst van 2,1% in de afgelopen 24 uur. Dit komt als de meerderheid van de markt daalt of consolideert.

BTT probeert uit te breken

De afgelopen week is de BTT met dubbele cijfers gestegen en de wekelijkse winst bedraagt nu ongeveer 15%. De bullishness komt van kopersondersteuning, aangezien de rest van de markt in een neerwaartse trend zit.

In de afgelopen 24 uur is het hoogste niveau dat BTT heeft bereikt $ 0,00316. Het weerstandsniveau ligt momenteel op $ 0,00310, wat kan worden doorbroken als de kopers meer tokens blijven verzamelen.

Hoewel BTT er in 2021 niet in slaagde zijn hoogste punt ooit te herwinnen, laten de huidige prestaties in de markt zien dat dit opnieuw zal gebeuren. Dit zal echter alleen worden bereikt als de bullish winsten worden gehandhaafd. Met zowel marktondersteuning als kopersondersteuning zal een sterke opwaartse trend naar de recordhoogten worden gecreëerd.

Aan de andere kant zou BTT ook kunnen falen in zijn poging tot prijsherstel, in welk geval het de wekelijkse winsten zou kunnen uitwissen. Als zodanig zou het token naar het lagere ondersteuningsniveau van $ 0,0029 kunnen gaan. Sinds begin december heeft BTT geen noemenswaardige winsten geboekt, waardoor het sterk afhankelijk is van marktondersteuning; dus als de markt niet herstelt, kan BTT zich terugtrekken in een neerwaartse trend.

28% van de BTTOLD tokens verbrand

Sinds de invoering van het redenominatieplan heeft het BitTorrent netwerk een stijgende lijn doorgemaakt. Het redenominatieplan heeft tot doel het BitTorrent netwerk te laten groeien door middel van een mainnet lancering. De lancering van het BitTorrent mainnet is bedoeld om de BTTOLD tokens te verbranden die zullen worden vervangen door nieuwe BTT tokens. Het BitTorrent netwerk maakte onlangs bekend dat 28% van de gehele voorraad BTTOLD tokens is verbrand. Dit weerspiegelt een groot succes in het redenominatieplan. Het omwisselen van de oude BTT tokens voor de nieuwe vindt nog steeds plaats.

The post BitTorrent (BTT) maakt lichte winsten aangezien 28% van BTTOLD wordt verbrand appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*