Crypto-Prijzen.nl

Bitstamp noteert Shiba Inu (SHIB) op zijn platform

Bitstamp noteert Shiba Inu (SHIB) op zijn platform

De hype rond meme-munten is misschien afgenomen, maar dit heeft Shiba Inu er niet van weerhouden om opmerkelijke prijswinsten te boeken. De meme-munt maakt nog steeds grote overwinningen tegen Dogecoin (DOGE/USD), met als recente een notering op de Bitstamp beurs.

De Bitstamp beurs heeft aangekondigd dat het de Shiba Inu token heeft vermeld. De in Luxemburg gevestigde beurs heeft ook andere tokens genoteerd, zoals dYdX (DYDX), Gala (GALA) en Protocol (PERP).

Bitstamp noteert Shiba Inu

De officiële aankondiging van de beurs merkte op dat gebruikers nu SHIB zouden verhandelen en inwisselen met verschillende fiat valuta’s zoals de USD en de euro. Het token zal nu beschikbaar zijn onder de handelsparen SHIB/USD en SHIB/EUR.

De stortingen en opnames voor SHIB tokens begonnen op 8 december. Op 9 december mochten gebruikers op de beurs ook limietorders plaatsen en annuleren. De beurs heeft ook ordermatching gelanceerd en transacties worden onmiddellijk afgehandeld.

Als er voldoende liquiditeit is verzameld, is de beurs ook van plan om andere ordertypes en kaartaankopen te lanceren. Deze ordertypes zijn beschikbaar voor alle nieuwste crypto handelsparen.

De Bitstamp beurs werd gelanceerd in 2011 en staat als een van de oudste cryptocurrency handelsplatforms. De beurs is een van de weinige die groot is in naleving. Het heeft vanwege de naleving minder munten genoteerd dan de meeste beurzen.

De notering van Shiba Inu op Bitstamp is onverwacht, aangezien de beurs wegblijft van de altcoin hype. In tegenstelling tot beurzen zoals Binance die tokens hebben vermeld die niet populair zijn in de markt, heeft Bitstamp ervoor gekozen om weg te blijven van minder bekende munten.

Eerder dit jaar schrapte Bitstamp Dogecoin vanwege de invloed van Elon Musk op de tokenprijzen. De beurs verklaarde dat de CEO van Tesla de tokenprijzen beïnvloedde. Bovendien verklaarde de beurs dat tokens die werden vermeld, aan bepaalde criteria moesten voldoen.

De Chief Executive van de beurs, Julian Sawyer, verklaarde dat de prijs van Dogecoin sterk reageerde op de tweets van Musk. Daarom merkte het op dat dit token niet langer op de beurs kon worden vermeld.

Shiba Inu behaalt grote winsten

Het Shiba Inu token heeft de afgelopen maanden grote overwinningen behaald. Sinds september heeft het token een opmerkelijke bullish rally gemaakt, met een toenemend aantal houders.

Ondanks de recessie in de markt, is het aantal SHIB houders de afgelopen weken blijven groeien. Momenteel is het aantal mensen dat Shiba Inu tokens bezit meer dan een miljoen, een opmerkelijke stijging.

Bovendien wint de token nog steeds aan adoptie als betaalmiddel. Nadat Shiba Inu zijn weg had gevonden naar AMC Entertainment, de toonaangevende bioscoopketen wereldwijd, werd onlangs ook toegevoegd aan Travala.com.

De toevoeging van SHIB op Travala.com is een opmerkelijke winst omdat het token beschikbaar zal zijn als betaling in de miljoenen hotels die beschikbaar zijn op het platform. SHIB zal ook worden gebruikt om tokens van luchtvaartmaatschappijen op het platform te kopen.

Naast Bitstamp is het token ook genoteerd op andere toonaangevende beurzen zoals Kraken.

The post Bitstamp noteert Shiba Inu (SHIB) op zijn platform appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*