Crypto-Prijzen.nl

Bitrue introduceert ADA als basisvaluta, meer volgen

Bitrue introduceert ADA als basisvaluta, meer volgen

Cryptocurrency beurs Bitrue ondersteunt nu ADA als basisvaluta, verneemt Invezz uit een persbericht. Dit is niet het begin van een samenwerking tussen de Cardano blockchain en de beurs. Ze hebben een geschiedenis van samenwerken.

Bitrue was de eerste die ADA handel mogelijk maakte

Met het debuut van OccamFi in juni vorig jaar, werd Bitrue de eerste beurs die handel mogelijk maakte voor Cardano’s native token (ADA/USD). Ze zijn ook de eerste beurs die pools van community stakes ondersteunt. 2 miljoen ADA is gedelegeerd aan pools die worden beheerd door betrouwbare leden van de gemeenschap.

Adam O’Neill, Chief Marketing Officer van Bitrue, merkte op:

Bitrue heeft blijk gegeven van een langdurige toewijding aan de Cardano gemeenschap en de meerdere teams die zich daarin ontwikkelen, waarbij ADA geleidelijk wordt geïntegreerd in elk product of elke dienst die op de beurs wordt aangeboden. De opname van een ADA basenpaar toont onze voortdurende steun voor de eigen valuta van Cardano.

Veel grote crypto’s gekoppeld aan ADA

In eerste instantie zullen SOL, ETH, XDC, LTC, ICP, AVAX, MATIC, SHIB, GALA en MANA worden gekoppeld aan ADA. Deze tien handelsparen met ADA als basismunt zijn vandaag, 24 februari, geïntroduceerd. Elke week worden er extra handelsparen toegevoegd. O’Neill voegde toe:

De ADA gemeenschap breidt zich snel uit over de hele wereld, aangezien de digitale valuta nieuwe mijlpalen blijft bereiken en zichzelf vestigt als een van de belangrijkste aanjagers van de nieuwe digitale financiële revolutie. Evenzo hebben we een ongelooflijke toename van het aantal ADA fans op Bitrue opgemerkt, en het is ons een genoegen om hen eenvoudige handelsparen te presenteren die ADA gebruiken.

Over Cardano

Cardano is een van de grootste blockchains die met succes een proof-of-stake consensusmechanisme gebruikt, dat minder energie-intensief is dan het proof-of-work algoritme waarop Bitcoin vertrouwt.

Het ecosysteem is er trots op ervoor te zorgen dat alle ontwikkelde technologie een proces van peer-reviewed onderzoek doorloopt.

Deze academische nauwkeurigheid helpt de blockchain duurzaam en stabiel te zijn, waardoor de kans groter wordt dat potentiële valkuilen van tevoren kunnen worden geanticipeerd.

Over Bitrue

Bitrue ondersteunt handel, leningen en investeringen. Het is van plan om blockchain technologie te gebruiken om iedereen financiële mogelijkheden te bieden, ongeacht geografie of financiële situatie.

Het bericht Bitrue introduceert ADA als basisvaluta, meer volgen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*