Crypto-Prijzen.nl

BitMEX CEO: Bitcoin zal $100.000 bereiken

BitMEX CEO: Bitcoin zal $100.000 bereiken

BitMEX

BitMEX CEO Alex Hoptner zei dat cryptobedrijven het ‘volgende financieringsmiddel’ voor voetbalclubs kunnen zijn. Volgens hem is tokenization van activa een groot goed in de toekomst als alternatief financieringsmiddel voor voetbalclubs en om fans dichter bij de clubs te brengen.

Hij gaat in op zorgen over regelgeving en de volatiliteit van cryptocurrencies bij gebruik als financieringsinstrument in een interview met CNBC, gegeven ter gelegenheid van de samenwerking van BitMEX met AC Milan als allereerste sleeve-partner.

Hoptner zei:

Tokenization van activa is een groot ding in de toekomst, zoals we zien in de NFT ruimte. Omdat ze zich midden in de massamarktretailbeweging bevinden, kunnen cryptobedrijven zelfs het volgende financieringsmiddel voor deze clubs zijn.

Hij voegde eraan toe dat fans van massale voetbalteams erg geïnteresseerd zijn in tokens en dit stimuleert de steun voor de clubs.

Overheden hebben weinig controle

Toen hem werd gevraagd naar regulering en het feit dat sommige landen niet zo dol zijn op crypto, met China als een voor de hand liggend voorbeeld, antwoordde hij dat de massamarktbeweging naar crypto niet alleen van de detailhandel komt, maar ook van de kant van de overheid, waardoor El Salvador als voorbeeld. Dit drijft crypto. Hij merkte op dat het “aan de industrie is om de regelgevers te ondersteunen”, wat suggereert dat regeringen weinig tot geen controle over de markt hebben, en dat zouden ze ook niet moeten doen.

Is volatiliteit een belemmering voor voetbalfinanciering?

In hoeverre belemmert volatiliteit als het gaat om samenwerking met sportteams en sponsoring? Willen teams niet op zijn minst enige zekerheid? De CEO van BitMEX maakte onderscheid tussen Bitcoin (BTC/USD) en munten in het algemeen en de infrastructuuruitwisselingen die zijn gecreëerd om tokenisatie mogelijk te maken. Hij zei dat de juiste crypto voor financiering een andere vraag was.

Bitcoin heeft hoge kansen om $100K te bereiken

Hij besluit met de dappere prognose dat Bitcoin de 100.000 dollar zou bereiken:

Dit jaar hebben we een enorme groei gezien in de richting van Bitcoin en ik zie veel mogelijkheden voor Bitcoin om $100.000 te bereiken met landen die het adopteren (als wettig betaalmiddel), met marktbewegingen, met een combinatie van sport en crypto, zie ik. een grote kans om dat niveau te bereiken.

The post BitMEX CEO: Bitcoin zal $100.000 bereiken appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*