Crypto-Prijzen.nl

Bitfinex Derivatives voegt ondersteuning toe voor nieuwe eeuwigdurende swaps

Bitfinex Derivatives voegt ondersteuning toe voor nieuwe eeuwigdurende swaps

Bitfinex announces the listing of a $280 million crypto hedge fund

Bitfinex Derivatives, een snelgroeiend derivatenplatform dat behoort tot het Bitfinex crypto-handelsplatform, heeft hard gewerkt aan het vergroten van het aantal ondersteunde derivatenparen. Slechts een week geleden introduceerde het platform eeuwigdurende swaps voor Ripple, Monero en Terra. Daarvoor, ongeveer een maand geleden, lanceerde het platform ook een eeuwigdurende ruil voor Solana’s SOL token.

Nu heeft het platform een nieuwe reeks eeuwigdurende swaps toegevoegd, dit keer voor Algorand en Ripple, Bitcoin, volgens recente aankondigingen.

Nieuwe rapporten zeggen dat Algorand (ALGOF0: USTF0) en Ripple, Bitcoin (XRPF0: BTCF0) gebruikers geweldige nieuwe voordelen zullen bieden, zoals een hefboomwerking tot 100x. Het eerste paar wordt verrekend in USDT van Tether, terwijl het tweede paar wordt verrekend in Bitcoin (BTC/USD).

De CEO van Bitfinex Derivatives, Paolo Ardoino, gaf commentaar op de zet door te zeggen dat het handelsplatform voor derivaten verheugd is de toevoeging van de twee nieuwe paren aan te kondigen. De portefeuille van eeuwigdurende swaps van de beurs groeit snel en het platform heeft hard gewerkt aan het vergroten van hun aantal, waarschijnlijk vanwege de vraag van de gemeenschap, maar ook in de haast om de potentiële concurrenten te blijven verslaan.

Het platform verwacht grote belangstelling voor nieuwe paren

In ieder geval voegde Ardoino eraan toe dat het team van Bitfinex Derivatives grote belangstelling voor deze producten verwacht. Hij benadrukte vooral dat de interesse kan komen van verschillende fondsen en professionele beleggers, die altijd op zoek zijn naar nieuwe oplossingen voor hedgingdoeleinden, risicobeheer en dergelijke.

Er moet natuurlijk worden opgemerkt dat het platform en zijn producten alleen beschikbaar zullen zijn in in aanmerking komende rechtsgebieden. Gezien alle hitte die Binance de laatste tijd heeft gezien vanwege zijn haast om oplossingen te leveren waarvoor het geen licentie had, hebben alle andere crypto bedrijven ervoor gezorgd dat ze hun grenzen niet overschrijden en aan de slechte kant van de regelgevers komen te staan. De producten van het Bitfinex Derivatives platform zijn dus alleen beschikbaar in ondersteunde rechtsgebieden en uitsluitend beschikbaar voor geverifieerde gebruikers.

The post Bitfinex Derivatives voegt ondersteuning toe voor nieuwe eeuwigdurende swaps appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*