Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin SV (BSV) deposito’s geblokkeerd op cryptobeurzen na de recente aanval

Bitcoin SV (BSV) deposito’s geblokkeerd op cryptobeurzen na de recente aanval

Ontwikkelaars van de onlangs aangevallen Bitcoin SV hebben een portemonnee adres op het platform geïdentificeerd dat is gekoppeld aan een reeks illegale activiteiten.

De aanval werd volgens rapporten ondernomen om de illegale dubbele uitgaven aan BSV tokens te verdoezelen. Dit soort aanvallen zijn niet moeilijk op Bitcoin SV (BSV/USD) omdat het netwerk een beperkt aantal nodes heeft. Terwijl Bitcoin (BTC/USD) meer dan 83.000 nodes heeft, heeft Bitcoin SV slechts 199 nodes.

BSV stortingen nu opgeschort op beurzen

Bitcoin SV heeft verschillende beurzen ingeschakeld over de mogelijkheid om zijn tokens op hun platforms aan te bieden. Na de aanval is BSV echter geschorst op de beurzen totdat de situatie is opgelost. BSV heeft de beurzen ook gevraagd om deposito’s te bevriezen van de adressen die naar verluidt illegale activiteiten zouden uitvoeren. Sommige beurzen, waaronder Huobi, hebben ook een dergelijk plan in gang gezet. Momenteel zijn stortingen en opnames uitgeschakeld op het Huobi platform.

Nultolerantie voor illegale activiteiten

Hoofd communicatie bij Bitcoin Association, Alex Speirs, verklaarde dat het netwerk altijd een nultolerantie heeft gehandhaafd als het gaat om illegale activiteiten op het platform. Hij zei dat de vereniging snel zal blijven optreden tegen kwaadaardige activiteiten en hun daders op het netwerk.

De aanval met dubbele uitgaven werd aangekondigd door de Association na het identificeren van een van hen die werd aangepakt en die regelmatig te maken kreeg met illegale activiteiten en ransomware aanvallen. De organisatie maakte bekend,

De vereniging is op de hoogte gesteld van een illegale aanval op het Bitcoin SV netwerk.

Bitcoin SV onderneemt juridische stappen

Toen Bitcoin SV drie jaar geleden werd afgesplitst van Bitcoin Cash (BCH/USD), was het plan om de kwetsbaarheid van het moedernetwerk te stoppen. Het lijkt er echter op dat hetzelfde kwetsbaarheidsprobleem nog steeds van invloed is op het platform.

Na de laatste aanval meldden de ontwikkelaars van het platform het probleem aan de politie in een poging juridische stappen te ondernemen tegen de aanvallers.

The post Bitcoin SV (BSV) deposito’s geblokkeerd op cryptobeurzen na de recente aanval appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*