Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin raakt $42,5K terwijl analist wijst op mogelijke trendomkering

Bitcoin raakt $42,5K terwijl analist wijst op mogelijke trendomkering

  • Bitcoin heeft intraday-highs van $42.562 bereikt, het hoogste prijsniveau van de afgelopen week.

  • Analisten zeggen dat het vasthouden van meer dan $43K BTC-USD een nieuwe winst zou kunnen opleveren tot $50K of hoger.

  • Dit is waarschijnlijk wanneer een omgekeerd hoofd-en-schouderpatroon valideert, zegt een analist

Bitcoin is de afgelopen week van een dieptepunt van $39K teruggekaatst, waarbij sommige verkopen door whales (te midden van verkoop in het Amerikaanse belastingseizoen) bijdroegen aan het negatieve sentiment. Maar ondanks de ontlading is de accumulatie door whales van adressen met 10.000 BTC of meer sinds begin 2021 in een opwaartse trend gebleven.

Een belangrijk prijsniveau om in de gaten te houden, volgens de zeer gerespecteerde crypto-analist Rekt Capital, is $43.000.

Hij zegt dat sommige grote houders op dit niveau verkochten, wat suggereert dat de bulls hier voor een uitdaging staan. Doorbreek dat en BTC zou verdere winsten kunnen boeken in het bereik van $43K- $50K.

Aantal unieke adressen met min. 10K BTC is sinds februari ’21 gestegen. Dat gezegd hebbende, eerste tekenen van de vorming van een Lower High, aangezien sommige walvissen posities ontlaadden op ~ $43K ”, merkte de analist woensdag op in een tweet.

Mogelijke trendomkering voor BTC?

Populaire analist en handelaar Michael van de Poppe ziet ook het niveau van $42.5K- $43K als de sleutel voor de bulls. Hij suggereert dat een dagelijkse afsluiting boven dit niveau kopers zou stimuleren en $46.000 zou openen als het nieuwe doel.

Een run naar $50.000 zou in een dergelijk scenario niet uit beeld zijn.

Als de markt continuïteit wil zien, moet hij die regio rond de $42,3K voor Bitcoin kraken. Dit is ook een dagelijkse onderbreking. Als het breekt, ga ik ervan uit dat een nieuwe test van $46K om de hoek ligt en mogelijk $50k en meer.”

Crypto-handelaar Dan Gambardello benadrukt de vorming van een omgekeerd hoofd-en-schouderpatroon als suggestief voor een uitbraak. Het patroon is een veel voorkomende indicator die handelaren gebruiken om een mogelijke trendomkering te identificeren.

Als de prijs breekt en aanhoudt boven de halslijn (in dit geval een oplopende lijn), suggereert de hoogte van het patroon een mogelijke hertest van prijzen boven $46K. Invalidering opent natuurlijk de mogelijkheid van nieuwe neerwaartse actie naar recente dieptepunten.

Bitcoin opwaarts hellend inverse kop en schouders, doel $46.000 “, zei Gambardello, de oprichter van Crypto Capital Venture.

Grafiek met omgekeerd hoofd- en schouderpatroon op de 6-uurs grafiek. Bron: Dan Garmbadello op Twitter.

Pseudonieme handelaar HornHairs zegt dat de marktstructuur op de 12-uurs grafiek suggereert dat een nieuw momentum waarschijnlijk is. Hij merkt op dat elke nieuwe opname een koopkans biedt.

12H bevestigde een breuk in de marktstructuur ten opzichte van de opwaartse dips zijn voorlopig voor kopen “, twitterde hij begin woensdag.

Bitcoin handelde op het moment van schrijven op ongeveer $42.528, een stijging van 1,1% in de afgelopen 24 uur.

The post Bitcoin raakt $42,5K terwijl analist wijst op mogelijke trendomkering appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*