Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin prijsvoorspelling: BTC staat klaar voor een bullish uitbraak

Bitcoin prijsvoorspelling: BTC staat klaar voor een bullish uitbraak

De prijs van Bitcoin (BTC/USD) zweeft in de buurt van een belangrijk weerstandsniveau, terwijl beleggers blijven nadenken over de Federal Reserve en signalen van Amazon. De munt wordt verhandeld op $ 39.800, wat iets onder de belangrijke weerstand van $ 40.000 ligt.

BTC vindt sterke weerstand

De Federal Reserve heeft woensdag haar monetaire beleidsvergadering van juli afgesloten. Zoals algemeen werd verwacht, besloot de bank de rente ongewijzigd te laten tussen 0% en 0,25%. Het zei ook dat het in de komende paar vergaderingen, vermoedelijk in december, zal beginnen te praten over afbouwen. Analisten verwachten dat de bank in januari zal beginnen met afbouwen.

De Fed is een belangrijke entiteit op de markt voor cryptocurrencies. Ten eerste is de bank gecrediteerd voor het helpen van cryptocurrencies naar een recordhoogte door de rentetarieven te verlagen en een expansief beleid te omarmen. Daarom zijn sommige beleggers van mening dat, nu het aantal COVID gevallen toeneemt, de bank haar gematigde toon zal verlengen.

De Bitcoin prijs is ook stabiel nadat meer bedrijven hun steun voor de munt hebben uitgesproken. PayPal zei bijvoorbeeld in zijn kwartaalresultaten dat het een crypto super-app aan het bouwen was. Deze app helpt mensen om Bitcoin en andere altcoins te kopen, verzenden en ontvangen. Tegelijkertijd zei het bedrijf dat het van plan is zijn cryptodiensten uit te breiden naar het VK.

PayPal is niet de enige. In een verklaring vorige week zei Elon Musk dat SpaceX ook in Bitcoin had geïnvesteerd. Dit was de eerste keer dat hij bevestigde dat het bedrijf de munt inderdaad had verworven. Tesla en Musk behouden ook hun Bitcoin bezit. Verder zei MicroStrategy in een verklaring dat het overweegt toe te voegen aan zijn Bitcoin investeringen. Dit ondanks het feit dat het bedrijf al meer dan $ 400 miljoen heeft verloren.

Bitcoin prijs voorspelling

Bitcoin price
Bitcoin prijs grafiek

Ondertussen is de Bitcoin prijs ook hersteld vanwege technische indicatoren. Een blik op de dagelijkse grafiek laat zien dat de munt een dubbelbodempatroon maakte op een niveau van ongeveer $ 29.200. In technische analyse is een dubbele bodem meestal een bullish factor.

Tegelijkertijd vormde de munt een dalend wigpatroon, wat ook een bullish signaal is. Deze week bewoog het zich boven de bovenkant van het dalende wigpatroon. Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen.

Daarom laat een nadere blik op de grafiek zien dat deze de belangrijkste weerstand van $ 41,282 moet overschrijden om de bullish mening te bevestigen. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke weerstandsniveau om naar te kijken $ 44.000.

The post Bitcoin prijsvoorspelling: BTC staat klaar voor een bullish uitbraak appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*