Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin prijsvoorspelling: BTC bevindt zich dicht bij zijn ATH, moet u investeren?

Bitcoin prijsvoorspelling: BTC bevindt zich dicht bij zijn ATH, moet u investeren?

Bitcoin BTC/USD is het grootste cryptocurrency token in marktkapitalisatie en heeft geen tekenen van stoppen getoond.

Ondanks zijwaartse bewegingen, houdt BTC de markten scherp, en de kansen zijn er nog steeds om op korte termijn winst te maken.

Bitcoin in een opwaartse trend

Op 15 oktober bespraken we waarom Bitcoin de moeite waard was om te kopen, waar we voorspelden dat de waarde zou kunnen stijgen tot ongeveer $ 62.000.

Bitcoin heeft momenteel een RSI van 72.

Volgens PlanBTC zou een RSI van minder dan 30 een aankoop binnen normale markten betekenen, terwijl een RSI van meer dan 70 een harde verkoop zou betekenen.

In de wereld van cryptocurrencies, met name Bitcoin, gaat de RSI echter zelden onder de 45 en kan ze oplopen tot 95 omdat BTC een continue opwaartse trend heeft.

Het interessegebied lag rond de twee hoogtepunten van dit jaar, waaronder die van $ 63.729 voorafgaand aan het Coinbase debuut en de laatste die het token tot $ 67.276 bracht.

Er wordt aangenomen dat het volgende grote moeilijkheidsgebied voor BTC pas zal toeslaan als het token het bereik van $ 85.000 nadert. Dit komt door het feit dat het token historisch gezien een aanhoudende opwaartse trend heeft veroorzaakt.

Moet u beleggen in Bitcoin (BTC)?

Op 1 november had Bitcoin (BTC) een waarde van $61,482.

Om een beter beeld te krijgen van hoe hoog de token nu kan klimmen, zullen we de prestaties ervan in oktober doornemen en deze vergelijken met de hoogste waarde ooit.

Op 1 oktober had Bitcoin zijn laagste punt van de maand op $ 43.414.

Op 20 oktober beleefde het BTC token zijn nieuwe hoogste punt ooit met een waarde van $ 67.276.

Hier kunnen we zien dat van 1 oktober tot 20 oktober de token in waarde is gestegen met $ 23.862 of met 54%.

Echter, van het hoogste punt ooit tot de waarde op 1 november, is het token in waarde gedaald met $ 5.794 of met 8%.

Met dat in gedachten is dit niet echt een enorme daling voor BTC, omdat het de potentie heeft om weer omhoog te klimmen en over de $ 62.000 barrière.

Volgens gegevens van IntoTheBlock zag BTC de afgelopen zeven dagen $ 268,39 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het gedurende diezelfde tijdspanne $ 11,17 miljard aan totale instroom van valuta en $ 15,92 miljard aan totale uitstroom van valuta.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat Bitcoin (BTC) eind november in waarde zal stijgen tot $ 65.000. Bitcoin is nog steeds de moeite waard om in te investeren, omdat het een enorm groeipotentieel heeft.

The post Bitcoin prijsvoorspelling: BTC bevindt zich dicht bij zijn ATH, moet u investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*