Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin prijsvoorspelling: 4 experts bespreken hun vooruitzichten

Bitcoin prijsvoorspelling: 4 experts bespreken hun vooruitzichten

De recente winsten van Bitcoin (BTC/USD) waren ronduit spectaculair. Het passeerde vrijdag $ 60.000 en zal de komende week blijven stijgen in het licht van een toenemende waarschijnlijkheid dat de eerste Bitcoin ETF binnenkort een feit zal worden. Invezz sprak met vier experts over de vooruitzichten van de regerend kampioen van crypto.

Gregory Klumov, CEO van STASIS: Bitcoin heeft zijn ‘ontwikkelingsplafond’ bereikt

Gregory Klumov, CEO van het zusterbedrijf van EXANTE, zegt dat het aandeel van Bitcoin in de cryptocurrency markt is gedaald omdat investeerders hun aandacht op andere projecten hebben gericht. Hij vindt dit niet verrassend, aangezien er wordt gezocht naar blockchain compatibele technologieën van de derde generatie, terwijl Bitcoin slechts een eenvoudig gedecentraliseerd grootboek heeft. Hij zegt:

Bitcoin heeft zijn ontwikkelingsplafond bereikt. De gemeenschap wil niet ingrijpen en iets nieuws toevoegen in functionaliteit die de primaire functie als het “digitale goud” in gevaar kan brengen. Het heeft daarom zijn plaats ingenomen als een waardeopslag, omdat protocolbeperkingen hebben verhinderd dat het een volwaardige fintech-oplossing werd.

Deze opmerkingen lijken in tegenspraak met zijn voorspelling dat BTC tegen de herfst van dit jaar $ 100K zou bereiken. Heeft hij nog steeds een koersdoel van $ 100K? Greg reageerde:

BTC wordt alleen maar meer en meer verouderd als technische laag voor met name crypto en DeFi. Bitcoin zal uiteindelijk het doel van $ 100K bereiken. Het traagheidsmechanisme dat lang geleden werd gelanceerd, zal onvermijdelijk de eerste cryptocurrency naar nieuwe recordhoogten duwen.

Pankaj Balani, CEO van Delta Exchange: Bitcoin zal hoe dan ook volatiel zijn

De CEO van Delta Exchange wees erop dat Bitcoin de verwachting heeft van goedkeuring van een futures ETF al vanaf morgen. Hij merkte op:

Hoewel handelaren verwachten dat de goedkeuring slechts een formaliteit is, kunnen eventuele negatieve verrassingen de markt overrompelen en kan dit leiden tot een scherpe uitverkoop. Over het algemeen zal de volatiliteit op Bitcoin hoog zijn, ongeacht hoe de beslissing verloopt.

Simon Peters van eToro: geduld wordt beloond

Simon Peters, crypto activa analist bij eToro, geeft toe dat de meest recente prijspiek van Bitcoin voornamelijk werd veroorzaakt door groeiend vertrouwen dat de SEC de lancering van een op Bitcoin gebaseerde ETF zal goedkeuren. Hij zegt:

Het vooruitzicht van een nieuwe recordhoogte binnen enkele weken mag beleggers niet afleiden van hun langetermijndoelen, en een geduldige benadering blijft het meest voorzichtig. Desalniettemin reageert de markt duidelijk positief, aangezien we steeds dichter bij de ‘heilige graal’ van een Bitcoin ETF van de onderliggende waarde komen.

Will Morris van GlobalBlock: een piek van $65K zal het ‘volgende weerstandsniveau’ zijn

Volgens Will Morris, verkoophandelaar bij de in het VK gevestigde digitale activamakelaar GlobalBlock, vestigde hij de aandacht op het standpunt dat Bitcoin het niveau van $ 59-60k zou moeten doorbreken om een extreem bullish fase in te gaan, en voegde eraan toe:

All-time highs van bijna $65k zullen het volgende weerstandsniveau zijn vóór een mogelijke prijsontdekkingsfase. Hoewel de BTC prijs de afgelopen weken fel is gestegen, blijft het Bitcoin saldo op beurzen op het laagste niveau in negen maanden, wat aangeeft dat beleggers Bitcoin in hun portfolios houden in plaats van zich klaar te maken om te verkopen.

The post Bitcoin prijsvoorspelling: 4 experts bespreken hun vooruitzichten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*