Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin prijsanalyse: waar analist Rekt Capital naar kijkt

Bitcoin prijsanalyse: waar analist Rekt Capital naar kijkt

De Pi Cycle Top Indicator zet twee lijnen uit: een groen voortschrijdend gemiddelde dat een vermenigvuldiger is en het oranje voortschrijdend gemiddelde van 111 dagen.

Op 7 augustus brak BTC voorbij het oranje 111-daags voortschrijdend gemiddelde van de Pi Cycle Top indicator. Wanneer er echter een uitbraak is die verder gaat dan de weerstand van het voortschrijdend gemiddelde van 111 dagen, zullen er waarschijnlijk nieuwe tests plaatsvinden.

Op dezelfde dag merkte Rekt Capital, een cryptocurrency handelaar en analist-auteur van de Rekt Capital nieuwsbrief, snel de uitbraak op en waarschuwde voor een hertest op korte termijn of een hertest op de middellange termijn. Rekt Capital zei in een tweet:

“Een hertestpoging op korte termijn zou bullish zijn, maar het hoeft niet eens te gebeuren. Een tussentijdse hertest van de MA zou belangrijker zijn bij het bevestigen van een voortzettende bullmarkt.”

Kort na de uitbraak boven de 111-daagse MA keerde de markt terug om de samenvloeiende grote vraagzone te testen op ongeveer $ 45.229. Vervolgens ging het verder met het afbreken van de samenvloeiende vraagzone om opnieuw het Pi-cyclus 111-dagen voortschrijdend gemiddelde te bezoeken dat samenvalt met het $ 39.000 teken dat het vorige hoogtepunt was.

Op dinsdag kaatste Bitcoin hoger terug, hoewel het zijn winst niet kon vasthouden naarmate de dag vorderde. In een aparte tweet op dinsdag verklaarde Rekt:

“Nu #BTC de Pi Cycle 111-daagse MA met succes opnieuw heeft getest als ondersteuning… Het draait nu allemaal om de follow-up. Omdat $BTC onlangs is afgebroken van het groene ondersteuningsgebied en erboven moet breken om het terug te vorderen als ondersteuning om neerwaartse druk te voorkomen”

Op dit moment, om de hertest vol te houden en om de prijs het nadeel te laten herstellen dat we de afgelopen dagen hebben gezien, moet de BTC prijs terug boven het ondersteuningsgebied komen, anders zou het een grote weerstand kunnen worden en kunnen we de prijzen ver naar beneden zien glijden.

Ook als er een succesvolle tussentijdse hertest van het voortschrijdend gemiddelde van 111 dagen is, zou dit een signaal zijn dat Bitcoin (BTC) terugkeert naar een bullmarkt.

The post Bitcoin prijsanalyse: waar analist Rekt Capital naar kijkt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*