Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin prijsanalyse: regulering en de veerkracht van BTC

Bitcoin prijsanalyse: regulering en de veerkracht van BTC

Bitcoin prijsprestaties te midden van groeiende regelgeving

De regelgevende spanning die naar Bitcoin wordt geslingerd, is niet verdwenen en ook niet afgenomen in de afgelopen paar jaar. Deze strenge regelgeving was duidelijker zichtbaar in China en de VS. De laatste natie staat op het punt een infrastructuurwet van $ 1 biljoen aan te nemen met wijzigingen die ertoe kunnen leiden dat de crypto industrie wordt bedreigd om niet in overweging te worden genomen.

De cryptogemeenschap in de VS heeft zich uitgesproken tegen deze voorgestelde regelgeving, waardoor zowel degenen met als zonder de capaciteit cryptotransacties aan de IRS zullen rapporteren voor belastingheffing. Hoewel het eenstemmig is, wordt de steun voor de groei van crypto geprezen, en het hele scenario weerhoudt de meerderheid van de particuliere beleggers er niet van om in Bitcoin te investeren.

Deze opkoop heeft misschien invloed op de prijs van Bitcoin, die op het moment van schrijven met 3,07% is gestegen tot $ 45.978,7. Deze prijsstijging wordt ook gevoed door de goedkeuring van een nieuw Braziliaans Exchange Traded Fund (ETF) van Hashdex Asset Management, genaamd BITH11. Gebeurtenissen als deze zorgen ervoor dat de markt niet uit elkaar valt en helpen daarom het vertrouwen van beleggers te versterken.

Mogelijkheden om de weerstand van $50.000 te doorbreken

Volgens de BTC/USD 4-uur grafiek op TradingView ligt de huidige prijs van Bitcoin boven de 50, 100 en 200 voortschrijdende gemiddelden, wat suggereert dat de munt beter presteert dan de trends van de afgelopen dagen.

De MACD lijn en de signaallijn zijn beide op gelijke voet, en als de MACD lijn voorbij de signaallijn zou duwen door meer opkopen, zouden we een verhoogde instroom van geld in Bitcoin kunnen zien, wat een nieuwe koers naar een weerstandsniveau van $ 50.000 kan drijven. Deze projectie is voor de middellange termijn en ongekende retracements kunnen op korte termijn worden gezien met de sterkste ondersteuning van $ 38.000.

The post Bitcoin prijsanalyse: regulering en de veerkracht van BTC appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*