Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin of America ondersteunt nu Shiba Inu, moet u SHIB kopen?

Bitcoin of America ondersteunt nu Shiba Inu, moet u SHIB kopen?

Shiba Inu SHIB/USD is een cryptocurrency die oorspronkelijk is gemaakt als een meme-token; echter, in de loop van de tijd evolueerden en introduceerden de ShibaSwap, de LEASH en BONE tokens, evenals de Shiba Inu Metaverse.

Bitcoin ATM ondersteuning voor SHIB als katalysator voor groei

Op 30 maart 2022 maakte Shiba Inu een officiële Twitter aankondiging waarin ze SHIB introduceerden: The Metaverse.

Dit was enorm nieuws voor het algehele ecosysteem, omdat het zou leiden tot een hoger bruikbaarheidsniveau voor ShibaSwap, naast de LEASH en BONE tokens, die allemaal een belangrijke rol zouden spelen in de metaverse die wordt ontwikkeld.

Op 4 april 2022 kondigde Bitcoin of America echter aan dat Shiba Inu (SHIB) beschikbaar kwam voor heel Bitcoin of America BTMS.

Bitcoin of America (BTM) is een grote Bitcoin BTC/USD ATM operator in de Verenigde Staten.

Voorafgaand aan de officiële aankondiging tweette het bedrijf een countdown om de rol van een teaser voor hun volgers te dienen, maar toen de aankondiging uiteindelijk werd gedaan, deelde de officiële Shiba Inu Twitter pagina het.

Moet u Shiba Inu (SHIB) kopen?

Op 5 april 2022 had Shiba Inu (SHIB) een waarde van $ 0,00002666.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit is voor de SHIB cryptocurrency token, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden van de token bespreken, naast de prestaties die het de afgelopen maand liet zien.

Het hoogste punt ooit van de Shiba Inu (SHIB) cryptocurrency token vond plaats op 28 maart 2021, toen het een waarde van $ 0,00008616 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 0,0000595 hoger in waarde was, of met 223%.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Shiba Inu (SHIB) zijn laagste waarde op 15 maart, toen het daalde tot $ 0,0000214.

Het hoogste punt van waarde van het token was echter op 28 maart, toen het in waarde toenam tot $ 0,00002904.

Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gestegen met $ 0,00000764 of met 35%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SHIB eind april $ 0,000035 zal bereiken.

Het bericht Bitcoin of America ondersteunt nu Shiba Inu, moet u SHIB kopen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*