Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin hapert, maar analist zegt dat on-chain statistieken bullish zijn

Bitcoin hapert, maar analist zegt dat on-chain statistieken bullish zijn

Bitcoin heeft het de afgelopen twee dagen moeilijk gevonden om hoger te breken, met stieren die binnen de $ 42 – $ 44k lagen. De pionier cryptocurrency, die vorige week dicht in de buurt kwam van het opnieuw testen van de ondersteuningsniveaus die eind januari werden gezien, schoot eerder deze week naar hoogtepunten in de buurt van $ 45.000 toen het kort ontkoppelde van aandelen.

Het voordeel kwam te midden van een nieuw momentum aan de koopzijde, waardoor de brandstof in de schijnwerpers op crypto scheen te midden van donaties aan Oekraïne en sancties aan Rusland.

Maar na in de schijnwerpers te hebben gestaan met een enorme opleving die in het weekend begon, fluctueerde de BTC prijs met het bovenstaande bereik. Momenteel is de prijs ten opzichte van de Amerikaanse dollar bijna 3% gedaald in 24 uur. In de loop van de week heeft Bitcoin 13% toegevoegd.

Bitcoin prijs vooruitzichten

Crypto analist Scott Melker zegt dat Bitcoin’s hertest van $ 42k van cruciaal belang is. Het zou nog beter zijn om de belangrijkste neerwaartse trendlijn om te zetten in ondersteuning.

IntoTheBlock gegevens gedeeld door crypto analist Ali Martinez tonen de twee belangrijkste prijsniveaus voor BTC op korte termijn. Het gebied van $ 45k vertegenwoordigt de belangrijkste weerstandszone, terwijl $ 40k het belangrijkste anker aan de onderkant biedt. Als bears het niveau van $ 40k overschrijden, kan BTC naar $ 37k of lager gaan.

Wat biedt de toekomst voor Bitcoin? Accumulatie fase?

Volgens een analistennota van het in het VK gevestigde cryptoplatform GlobalBlock, blijft BTC waarschijnlijk binnen bereik. Maar hij is optimistisch over een bullish flip waarin staat dat de stagnatie een indicator zou kunnen zijn van een nieuwe fase van de investeringscyclus.

In een nota die donderdag naar Invezz is gemaild, zegt Marcus Sotiriou van GlobalBlock dat on-chain statistieken aangeven dat de accumulatiefase van Bitcoin mogelijk aan de gang is.

Historisch gezien gaat een accumulatiefase vooraf aan aanzienlijke prijsstijgingen in wat we een bullmarkt noemen. Het is het tegenovergestelde van distributiefasen. Hier slaat een voorheen bullish sentiment om in een met onzekerheid, zelfs als de prijzen binnen een krappe bandbreedte voortdurend vertragen.

Als we echter kijken naar de on-chain gegevens die Sotiriou opmerkt, zien we dat steeds meer investeerders hodlers worden. Dit zijn langetermijnhouders die geloven dat de prijs zal stijgen te midden van fundamentele groei. Dit, merkte de analist van het bedrijf op, is een factor die van invloed is op de prijzen van digitale activa, waarbij de meeste beleggers vasthouden aan hogere prijzen.

Crypto adoptie blijft wereldwijd stijgen en sluit aan bij de stelling dat we ons in een accumulatiefase bevinden“, schreef Sotiriou in de e-mail.

Een van de belangrijkste aanwijzingen voor toenemende acceptatie is de aankondiging van eBay dat het bedrijf cryptobetalingen gaat integreren. Anderen omvatten de aanvraag voor een crypto exchange-traded fund door financiële dienstverlener Charles Schwab. Met 33,3 miljoen accounts kan de stap van het bedrijf om goedkeuring te vragen voor een Crypto Economy ETF groot zijn voor de digitale activaruimte.

Het bericht Bitcoin hapert, maar analist zegt dat on-chain statistieken bullish zijn verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*