Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin.com rondt privéverkoop af van VERSE token ter waarde van $33,6 miljoen

Bitcoin.com rondt privéverkoop af van VERSE token ter waarde van $33,6 miljoen

Bitcoin.com heeft aangekondigd dat het een privéverkoop van $ 33,6 miljoen heeft afgerond voor de VERSE token, waarbij verschillende deelnemers zijn betrokken, waaronder: Digital Strategies, BoostX Ventures, Blockchain.com, KuCoin Ventures, ViaBTC Capital, 4SV, Redwood City Ventures en bepaalde individuele boegbeelden en opinieleiders, zoals Roger Ver, David Wachsman en Jihan Wu.

Verse zal het crypto aanbodportfolio van Bitcoin.com te verbeteren

Verse wordt toegevoegd aan het netwerk van Bitcoin.com voor crypto-aanbiedingen, door de bruikbaarheid en beloningselementen van de VERSE token te koppelen aan elke stap van de cryptocurrency ervaring voor gewone mensen.

Dennis Jarvis, de CEO van Bitcoin.com, verklaarde:

Sinds 2015 is Bitcoin.com een leider in het introduceren van nieuwkomers in crypto en hen te begeleiden tijdens hun crypto-reis. Tot nu toe hebben we een ongelooflijke portfolio van producten en diensten opgebouwd met meer dan 4 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en 30 miljoen self-custody wallets Vandaag kondigen we met trots VERSE aan, een hulpprogramma en beloningstoken voor iedereen die deelneemt aan het kant-en-klare Bitcoin.com Verse-ecosysteem.

VERSE kan in de zomer voor het eerst worden gemint als een ERC20-token en je kunt de token vergelijken met BNB, FTT, CRO. De beloningen en utility-tokens voor respectievelijk Binance, FTX-aanbiedingen en Crypto.com. Sommige VERSE opties zijn vergelijkbaar met die van CeFi-platforms, zoals Celsius en Nexo, en ook typische gedecentraliseerde handelssystemen zoals TraderJoe en Uniswap.

Jarvis voegde toe:

VERSE is gebruikersgericht en voegt enorme waarde toe aan ons assortiment cryptoproducten en -diensten, waaronder de Bitcoin.com self-custody wallet-app, de Bitcoin.com Exchange, de Verse DEX, Bitcoin.com News en onze aanstaande crypto-enabled debit kaart. We zijn ook erg verheugd om de verkoop van openbare tokens van Verse aan te kondigen, die gepland staat voor juni.

Een openbare verkoop van VERSE tokens wordt verwacht in juni

Een openbare verkoop van de VERSE token zal naar verwachting in juni 2022 beginnen. Het is waarschijnlijk dat ongeveer 605 van de totale voorraad van ongeveer 12,6 miljard VERSE munten zal worden uitgegeven. De verkoop zou kunnen samenvallen met het debuut van het innovatieve Bitcoin.com Verse Launchpad, dat tegelijkertijd beschikbaar zal zijn. Op getverse.com kunnen betrokken partijen meer te weten komen over de openbare veiling en zich registreren voor updates.

KuCoin Ventures Chief Investment Officer, Justin Chou zei:

De volgende groeigolf in crypto zal worden geleid door sterke wereldwijde merken die real-world producten maken voor miljoenen mensen. Bitcoin.com zal de ontwikkeling van producten en partnerschappen versnellen die hun bereik wereldwijd vergroten.

Het bericht Bitcoin.com rondt privéverkoop af van VERSE token ter waarde van $33,6 miljoen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*