Crypto-Prijzen.nl

Bitcoin (BTC) blijft rond de $20.000 – bijna de hele cryptomarkt is down, behalve de Metacade (MCADE) presale

Bitcoin (BTC) blijft rond de $20.000 – bijna de hele cryptomarkt is down, behalve de Metacade (MCADE) presale

De cryptomarkt is down, BTC is bijna $20.000 en een van de grootste beurzen in alle cryptovaluta is ingestort. Daarom is het geen verrassing dat het voor de meeste projecten een paar zware maanden zijn geweest. Metacade (MCADE) blijft echter schitteren.

Waarom is MCADE blijven stijgen terwijl andere projecten het de afgelopen maanden moeilijk hadden? Lees verder om erachter te komen waarom de presale van Metacade het zo goed heeft gedaan, ondanks dat de rest van de markt het zwaar heeft.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste virtuele speelhal van Web3. Het geeft gamers op één plek toegang tot de beste GameFi- en play-to-earn titels, zodat ze kunnen genieten van alles wat crypto en gaming in Web3 te bieden heeft.

Met Metacade kunnen gebruikers de wereld van GameFi verkennen zoals ze willen. Of dat nu betekent dat je nonchalant speelt met vrienden of meedoet aan competitieve toernooien om kans te maken om een grote prijs te winnen, het is allemaal aan de speler.

Gebruikers kunnen zelfs geld verdienen met crypto op Metacade – door play-to-earn games te spelen, MCADE te staken en content te plaatsen die betrokkenheid van andere gebruikers vergroot. Of gebruikers kunnen het platform gebruiken om in contact te komen met Web3-ondernemers die op zoek zijn naar het aannemen van nieuwe mensen.

Metacade brengt het beste van crypto gaming in Web3 samen op één plek. Met veel verschillende titels om te proberen en manieren om ervan te genieten, is het een platform dat een wijdverbreide aantrekkingskracht heeft bereikt en anderen lijken moeite hebben om het te evenaren.

Hoe werkt Metacade?

Metacade maakt het gemakkelijk om op basis van je eigen voorkeuren en behoeftes te genieten van Web3-gaming. Bezoek simpelweg de website van het project, kies de games die je wilt spelen en ga alleen of met een groep vrienden aan de slag. Zo eenvoudig is het om te genieten van crypto gaming in de metaverse met Metacade.

MCADE is het native token van het project. Het helpt bij het faciliteren van een breed scala aan mogelijkheden om inkomsten te verdienen op Metacade – van het spelen van play-to-earn games tot deelname aan competitieve toernooien, prijstrekkingen en zelfs het staken van het token.

Metacade kan worden gebruikt om pay-to-play games te spelen, deel te nemen aan competitieve toernooien en prijstrekkingen, en meer. Je kunt bijvoorbeeld zelfs MCADE staken om er meer van te verdienen. Je kunt het ook verdienen door content te plaatsen waardoor de betrokkenheid van andere gebruikers op het platform stijgt.

Dit betekent dat MCADE niet alleen een token voor de sier is. Het is een token met veel echte use-cases. Dat zou de waarde ervan moeten helpen blijven stijgen naarmate de neergang van de cryptomarkt omkeert.

Wat maakt Metacade zo uniek?

Metacade onderscheidt zich op veel manieren van andere metaverse projecten zoals The Sandbox en Decentraland.

Ten eerste brengt het veel play-to-earn games samen op één platform, terwijl andere metaverse projecten slechts één enkele titel aanbieden. Dit betekent dat er voor iedereen een passende game is om mee te beginnen met verdienen in de Metacade, zonder beperkt te zijn tot de saaie sleur van geen afwisseling hebben.

Bovendien is Metacade goed voor meer dan alleen play-to-earn gaming. Het is een plek waar je in contact kunt komen met vrienden, ondernemers die je misschien in dienst nemen en waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Het is echt het community-plein van Web3, waardoor het een aantrekkingskracht heeft die de meeste andere projecten niet kunnen evenaren.

Ten slotte zet Metacade zich in om de community te dienen – met zijn routekaart die sterk bewijst dat het een topprioriteit zal blijven in de toekomst. Sinds het begin is de community inclusief voor mensen van alle achtergronden en rangen en standen, en zorgt ervoor dat iedereen van zijn tijd kan genieten – wat een belangrijk aspect van waarde is in de Metacade.

Andere projecten hebben verplichtingen aan grote investeringsmaatschappijen, wat betekent dat ze worden gestimuleerd om die bedrijven te dienen in plaats van hun gebruikers. Bovendien heeft het team aangekondigd dat het belangrijke rollen zal overdragen aan leden van de community naarmate Metacade zich als platform heeft gevestigt.

Heb ik nog steeds toegang tot de presale van Metacade?

Het is nooit een goede zaak als de cryptomarkt down is. Maar Metacade en zijn MCADE-token zijn niet vertraagd door het vastgelopen momentum dat de rest van de markt beïnvloedt.

De presale van Metacade gaat nog steeds door. Als je denkt dat dit een token zou kunnen zijn dat je wilt vasthouden tot de volgende bull run arriveert, dan is dit hèt moment om een ​​kijkje te nemen en te kijken of het echt iets voor jou is. De prijzen begonnen bij 125 MCADE voor $1 en zullen tegen de tijd dat de presale eindigt zijn gedaald tot 50 MCADE voor $1.

De gemakkelijkste manier om dat te doen, is door de onderstaande links te bekijken.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Bitcoin (BTC) blijft rond de $20.000 – bijna de hele cryptomarkt is down, behalve de Metacade (MCADE) presale verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*