Crypto-Prijzen.nl

Bitcci zal een revolutie teweegbrengen in de adult industrie

Bitcci zal een revolutie teweegbrengen in de adult industrie

Werknemers in de volwassenenindustrie over de hele wereld gebruiken cryptocurrency om te ontsnappen aan wijdverbreide discriminatie op economisch gebied. De bankrekeningen van de filmsterren kunnen zonder waarschuwing worden gesloten en ze kunnen geen geld meer opnemen, zelfs als ze legaal in dienst zijn.

Veel mensen in deze business, waaronder eigenaren van webshops en andere ondernemers, worden met dit probleem geconfronteerd.

Zwitserse startup lanceert token om de industrie te reguleren

Bitcci, een Zwitserse startup, heeft een oplossing bedacht om de industrie te symboliseren. Het heeft een token gelanceerd om diensten te verlenen aan een wereldwijd publiek, verneemt Invezz uit een persbericht. De entertainmentindustrie voor volwassenen heeft tientallen miljoenen mensen in dienst, maar is grotendeels geïsoleerd van blockchain technologie, wat er veel baat bij zou hebben.

Blockchain technologie kan talloze controverses tegengaan

De industrie staat bol van wanpraktijken, illegaliteit en controverse. Bovendien wordt het gekenmerkt door een gebrek aan openheid. Al deze factoren zijn van invloed op de groei op lange termijn. Volgens bitcci kan blockchain technologie mogelijk al deze dringende problemen oplossen. Het bedrijf zal al deze uitdagingen aangaan met tokenisatie.

Eenvoudige en intuïtieve integratie

De blockchain is eenvoudig te integreren in bijna elk systeem, zolang je maar over de benodigde knowhow beschikt. Dit komt door de transparante en decentrale structuur. bitcci heeft een ervaren team met de technische vaardigheden die nodig zijn om dit mogelijk te maken.

Makkelijk te gebruiken

Werknemers kunnen profielen maken en diensten aanbieden op het hoofdportaal van bitcci.com. Ze krijgen een bitcci betaalpas met een geldig IBAN rekeningnummer. De kaarten worden uitgegeven in samenwerking met legitieme fintech partners.

Belastingadvies en een pensioenfonds

Bitcci werkt ook samen met geautoriseerde partners om belastingadvies te geven en een eigen product aan te bieden, het ‘bitcci-pensioenfonds’. Er is ook een bitcci academie. De portal is beschikbaar in tientallen talen om de taalbarrière te vermijden. De website helpt sekswerkers om hun diensten digitaal te promoten en buitenlandse consumenten te genereren.

Toekomstplannen

De bitcci groep, die is gevestigd in Zwitserland en Liechtenstein, heeft het uiteindelijke doel om op blockchain gebaseerde nachtclubs te openen en dergelijke betalingssystemen te creëren. In juli vorig jaar haalden ze het bedrag van CHF 1 miljoen op in een periode van twee weken.

La notizia Bitcci zal een revolutie teweegbrengen in de adult industrie era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*