Crypto-Prijzen.nl

Bistroo lanceert cryptocurrency betalingen na een financieringsronde

Bistroo lanceert cryptocurrency betalingen na een financieringsronde

Peer-to-peer, op blockchain gebaseerd voedselecosysteem Bistroo heeft betalingen gelanceerd in Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Binance Coin (BNB/USD), Litecoin (LTC/USD) en Bitcoin Cash (BCH/USD). Voorheen omvatten de betalingsopties van het platform fiat-valuta en het native BIST token van het platform.

Hiermee wordt Bistroo de eerste voedselbestelservice ter wereld die blockchain technologie en cryptocurrencies omarmt.

BIST houders kunnen het token uitgeven bij elke Coinpayments handelaar

Na in mei meer dan $ 8 miljoen te hebben opgehaald, heeft Bistroo veel energie gestoken in het mogelijk maken van BIST betalingen. Door een samenwerking met Coinpayments kunnen BIST houders hun tokens uitgeven bij elk van de 100.000 handelaren van Coinpayments, die actief zijn in meer dan 200 landen.

Geen commissies op cryptobetalingen

Op dit moment berekent Bistroo geen commissie op cryptobetalingen om de acceptatie van cryptocurrencies te bevorderen. Hierdoor kunnen kopers kortingen krijgen op hun bestelling en het rendement van de handelaar verhogen. Als ze BIST gebruiken om te betalen, zijn de kortingen nog groter.

Bas Roos, CEO en medeoprichter van Bistroo:

Bistroo heeft een missie om ons op het wereldtoneel te vestigen met ons unieke bedrijfsmodel. De toekomst evolueert naar een protocoleconomie waarin partijen rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren, en Bistroo zet de eerste stappen in die richting en biedt een betere waardepropositie voor de markt voor voedselbestelplatforms. Onze gebruikers in staat stellen transacties in crypto uit te voeren, is een integraal onderdeel van die reis.

Faciliteren van een verbinding met klanten

De huidige voedselbesteldiensten nemen klantrelaties over, controleren alle gegevens en uitbetalingen en leggen hoge kosten op aan voedselverkopers. Deze praktijk resulteert in hogere eindkosten voor restaurants en consumenten. De peer-to-peer marktplaats van Bistroo faciliteert de verbinding met klanten.

Sinds de lancering in 2020 heeft het platform handelaren geholpen om meer dan $ 2,3 miljoen aan bestellingen te verwerken en meer dan 25.000 klanten te bereiken.

Verkopers volledige controle geven

Verkopers hebben volledige controle over analyses, promoties, bestellingen, betalingen en menuconfiguratie. Ze ontvangen de betaling direct wanneer een bestelling is geplaatst en kunnen rechtstreeks met klanten zaken doen. Dit draagt bij aan het uiteindelijke doel van Bistroo om een wereldleider te worden voor voedingswinkels en restaurants op het gebied van PaaS e-commercetechnologie.

The post Bistroo lanceert cryptocurrency betalingen na een financieringsronde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*