Crypto-Prijzen.nl

BingX officieel goedgekeurd als MSB beurs in Noord-Amerika

BingX officieel goedgekeurd als MSB beurs in Noord-Amerika

BingX, een sociaal cryptohandelsplatform, werd officieel goedgekeurd in Noord-Amerika om te opereren als een Money Services Business (MSB) beurs onder toezicht van de regelgevende instanties, vernam Invezz uit een persbericht.

Trots op naleving

Het platform is trots op de naleving van industrienormen en regelgevende praktijken. Het verkrijgen van de licenties in de VS en Canada is een belangrijke mijlpaal voor BingX en markeert een moment waarop ze toegang kunnen krijgen tot de reguliere markten als een volledig conforme instelling.

Elvisco Carrington, Global Communications Manager bij BingX, merkte op:

De VS en Canada zijn ongetwijfeld enorme markten en zullen op veel niveaus voordelig zijn voor BingX. Misschien wel het grootste voordeel is het simpele feit dat we in beide landen nieuwe gebruikers kunnen bereiken. Het kiezen van een zeer compliant handelsplatform is een van de belangrijkste beslissingen voor gebruikers. Terwijl BingX zijn wereldwijde initiatieven nastreeft, streeft het naar en zal het blijven handhaven van strikte nalevings- en regelgevende normen voor nieuwe producten en diensten. Onze prioriteit is om een hoog niveau van vertrouwen in de branche op te bouwen, zodat gebruikers zich veilig en veilig voelen bij het gebruik van ons handelsplatform.

De financiële markten van de VS, Canada en andere ontwikkelde landen worden gekenmerkt door strikte en complexe regelgevende ecosystemen. Erkenning in deze markten is de sleutel tot de toekomstige groei van BingX en garandeert ook een hoog beveiligingsniveau voor alle activa van BingX gebruikers.

Regelgevingskader

BingX US Limited is geregistreerd als Money Services Business (MSB) onder het Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Het is toegestaan om op de FX markt te opereren.

BingX CA Limited is geregistreerd als Money Services Business (MSB) in Canada onder FINTRAC. Het is toegestaan om FX handelsactiviteiten uit te voeren en te handelen in virtuele valuta.

Het platform kan conforme producten en diensten leveren met goedkeuring van de overheid in zowel de Verenigde Staten als Canada door een geautoriseerde MSB te worden.

Vertrouwd door investeerders over de hele wereld

BingX is gebaseerd op een bredere wereldwijde markt. Het sociale crypto handelsplatform werkt aan het veiligstellen van financiële licenties in andere landen. Het heeft tot doel een open, vermogende, inclusieve investeringsmarkt voor cryptocurrency te creëren.

La notizia BingX officieel goedgekeurd als MSB beurs in Noord-Amerika era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*