Crypto-Prijzen.nl

BingX lanceert een nieuwe handelsfunctie

BingX lanceert een nieuwe handelsfunctie

BingX, een van de toonaangevende sociale handelsplatforms voor digitale activa in het crypto ecosysteem, heeft een nieuwe handelsfunctie uitgebracht om klanten te helpen consistente handelsstrategieën uit te voeren.

Een aankondigingsaandeel met Invezz stelt dat de nieuwe functie genaamd “Spot Grid Copy Trading” klanten de flexibiliteit en consistentie zal bieden die ze willen.

De technologie combineert rasterhandel en kopieerhandel, waardoor nieuwe gebruikers toegang krijgen tot strategieën die door professionele handelaren worden toegepast in een eenvoudig te implementeren mechanisme.

Profiteren van cryptovolatiliteit

Omdat crypto-volatiliteit een kenmerk van de markt is, kunnen BingX klanten vertrouwen op Grid handel om te profiteren van koop- en verkooporders die binnen een bepaald bereik worden uitgevoerd. De klanten zullen blijven verdienen aan de volatiliteit van het actief zolang de prijzen binnen het bereik blijven.

Een gebruiker kan ervoor kiezen om met meerdere strategieën te werken als ze dat willen. BingX zegt echter dat de beschikbare opties afhankelijk zijn van factoren zoals het investeringsbedrag van een handelaar, rendementen uit het verleden en verwachte jaarlijkse rendementen.

De lancering van BingX’s Spot Grid Copy Trading functie maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om de concurrentie voor te blijven in een markt die wemelt van het aanbod.

Elvisco Carrington, Public Relations and Communications Director bij BingX, zei in een verklaring dat er nu meer focus ligt op innovatie rond spothandel. Hij heeft investeerders verzekerd van de toewijding van het team om het beste te bieden, waar de markt in de nabije toekomst op moet letten.

Hij voegde toe:

We begrijpen ook dat het zijn van een first mover in de branche verschillende voordelen met zich meebrengt waarvan we hopen te profiteren. Gebruikers kunnen uitkijken naar meer spothandelsparen die worden vermeld, evenals andere nieuwe innovatieve tools van BingX.

BingX werd opgericht in 2018 en is aanzienlijk gegroeid in de sociale handelsarena om meer dan 300 spot cryptocurrencies te omvatten. Naast alle top digitale activa, heeft het platform enkele van de populairste nieuwe munten vermeld, waaronder Ape Coin Shakita en STAKE.

Het bericht BingX lanceert een nieuwe handelsfunctie verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*