Crypto-Prijzen.nl

Binance zal gebruik maken van de betalingsinfrastructuur van Mobilum

Binance zal gebruik maken van de betalingsinfrastructuur van Mobilum

Binance card

Mobilum Technologies Inc. is een technologie gedreven bedrijf dat crypto en digitale activa toegankelijk maakt via conventionele financierings- en betalingsinfrastructuur. De toonaangevende beurs Binance ondertekenden met hen een strategische serviceovereenkomst, vernam Invezz uit een persbericht.

Mobilum is de eerste leverancier die oplossingen voor Fiat-naar-DEX Tokens mogelijk maakt. Binance zal deze rails gebruiken evenals hun volledig conforme infrastructuur van betalingsinstellingen om de geldvrijheid van zijn gebruikers te vergroten.

Een ongeëvenaard product portfolio

Binance’s portfolio van cryptoproducten en -aanbiedingen omvat onderwijs, sociaal welzijn, handel en financiën, gegevens en onderzoek, decentralisatie- en infrastructuuroplossingen, investeringen en incubatie.

Betalingen verwerken, transactie uitvoeren

De exchange zal het volgende doen onder de voorwaarden van de overeenkomst:

  • Diensten voor betalingstransacties verwerven
  • Geld transfer services gebruiken

Mobilum Pay zal Binance diensten verlenen om betalingen op zijn platform te verwerken. De diensten om geld over te maken naar Binance zullen worden gekoppeld aan de uitvoering van transacties.

Steven LaBella, CEO van Mobilum, zei:

Het Mobilum-team is trots op het leveren van een kwalitatief hoogstaand dienstenpakket om de traditionele financiële wereld te overbruggen naar de digitale financiële wereld. We zijn verheugd om samen te werken met Binance, ’s werelds toonaangevende cryptocurrency-exhange. Dat ze het Mobilum-team hebben toevertrouwd om te helpen bij het leveren van zeer efficiënte, veilige, schaalbare en volledig conforme betalingsinfrastructuur / rails om te helpen bij betalingstransacties en geldovermakingsdiensten, is een grote prestatie voor ons bedrijf en onze aandeelhouders. We kijken ernaar uit om het Binance-team en een langdurig bilateraal partnerschap te ondersteunen.

Het bericht Binance zal gebruik maken van de betalingsinfrastructuur van Mobilum verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*