Crypto-Prijzen.nl

Binance wint wettelijke goedkeuring in Frankrijk; wat kan dit betekenen voor BNB?

Binance wint wettelijke goedkeuring in Frankrijk; wat kan dit betekenen voor BNB?

Binance card

BNB BNB/USD is de native cryptocurrency token die wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties en handelskosten op de Binance cryptocurrency exchange, evenals in het hele ecosysteem.

De goedkeuring van de Franse regelgevende instanties als katalysator voor groei

Binance heeft officieel goedkeuring gekregen in Frankrijk om zijn cryptocurrency exchange te exploiteren.

Binance werd zelfs vermeld als een geregistreerde dienstverlener voor digitale activa door de Franse beurswaakhond, bekend als AMF. Dit stelt het op zijn beurt in staat om handels- en bewaardiensten voor Bitcoin en andere cryptocurrencies aan te bieden.

Binance is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen op wereldschaal en het bedrijf verwerkt spothandelsvolumes van meer dan $ 14 miljard, evenals bijna $ 50 miljard aan derivatenvolume gedurende een dag.

Deze stap maakt van Frankrijk het eerste grote Europese land dat Binance groen licht geeft om te opereren. En het bedrijf staat in Litouwen onder toezicht van de anti-witwasregelgevers van het land en is op weg naar regulering met de Zweedse financiële toeziendhoudende instanties.

Moet je BNB (BNB) kopen?

Op 5 mei 2022 had BNB (BNB) een waarde van $ 399,3.

Om te zien wat voor waarde dit is voor de BNB cryptocurrency, kijken we naar het hoogste punt ooit, evenals de prestaties van de afgelopen maand.

Het hoogste punt ooit van de BNB (BNB) cryptocurrency was op 10 mei 2021, toen BNB een waarde van $ 686.31 bereikte. Hier kunnen we zien dat op de ATH de token $ 287,01 hoger in waarde was of 71%.

Wanneer we echter de prestaties van de token in de voorgaande maand bekijken, had BNB (BNB) zijn hoogste waarde op 5 april, toen de token een waarde van $ 458,17 bereikte.

Het laagste punt was op 25 april, toen deze daalde tot $ 383,93. Dit betekende een waardedaling van $ 74,24 of 16%.

Met deze wettelijke goedkeuring kunnen Binance en zijn BNB crypto echter in waarde groeien. We kunnen verwachten dat de BNB token tegen eind mei 2022 een waarde van $ 430 kan bereiken.

Het bericht Binance wint wettelijke goedkeuring in Frankrijk; wat kan dit betekenen voor BNB? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*