Crypto-Prijzen.nl

Binance US kondigt de notering van Tron (TRX) aan

Binance US kondigt de notering van Tron (TRX) aan

Binance US, de dochteronderneming van de grootste cryptocurrency beurs ter wereld, Binance, heeft Tron (TRX/USD) genoteerd. De vermelding zal worden gedaan samen met nog eens 18 digitale activa.

De notering van TRON op Binance US werd aangekondigd door de oprichter van het netwerk, Justin Sun. Ook het officiële Twitter account van Binance US bevestigde het nieuws.

TRON (TRX) genoteerd op Binance US

Justin Sun heeft zich ingezet voor de groei van het Tron netwerk. Vorig jaar kondigde Sun aan dat hij plannen had om TRX te laten noteren op topbeurzen zoals Binance US en Coinbase.

Sun heeft zijn belofte aan de gemeenschap waargemaakt. Dit is echter niet altijd het geval geweest, omdat Sun in het verleden een aantal dingen aan de Tron gemeenschap heeft beloofd die hij niet heeft waargemaakt. Deze omvatten een liefdadigheidslunch met Warren Buffet die nooit heeft plaatsgevonden.

Sun postte ook over zijn aanwezigheid bij de Binance Blockchain Week 2022 in Dubai, waar hij de kans kreeg om te communiceren met enkele teamleden van de Binance beurs.

Binance notering maakt TRX investeerders gelukkig

Wanneer een token op een grote beurs zoals Binance wordt genoteerd, is het meestal getuige van een enorme prijsstijging. Dit was te zien aan de prijs van TRX kort nadat de notering was aangekondigd. Het token is gewonnen door dubbele cijfers tot $ 0,0768. Het is echter licht gedaald tot $ 0,0742, maar was op het moment van schrijven nog steeds met ongeveer 3,8% gestegen.

TRX is de 25e grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van $ 7,53 miljard. Het token staat momenteel op de 25e plaats volgens deze statistiek.

De Tron blockchain is een van de grootste in de ruimte. Met Tron kunnen makers van inhoud rechtstreeks communiceren met hun consumenten. Hierdoor kunnen content providers meer verdienen, aangezien er geen vergoedingen door tussenpersonen worden ingehouden.

De entertainmentsector evolueert naar de digitale sector, wat Tron in een positie plaatst waar het een opmerkelijke groei in adoptie kan zien.

Het bericht Binance US kondigt de notering van Tron (TRX) aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*