Crypto-Prijzen.nl

Binance.US bouwt een kantoor in het metaverse platform Portals

Binance.US bouwt een kantoor in het metaverse platform Portals

Binance

Binance.US, de Amerikaanse tak van de toonaangevende cryptobeurs Binance, bouwt een kantoor in Portals, een op Solana gebaseerd metaverse platform. Een rapport onthulde dit nieuws op 9 januari, daarbij verwijzend naar Chris Lund, Head of Community and Partnerships van Portals, die dit nieuws via een tweet bekendmaakte.

Volgens Lund probeert Binance.US het laatste nieuws, grafieken en evenementen virtueel te leveren via de Portals Downtown ruimte. In een reactie op de stap van het bedrijf naar de metaverse, zei de woordvoerder van Binance.US, Zachary Tindall:

We creëren een ruimte in de metaverse waar de Binance.US gemeenschap samen kan komen. Het is de eerste van vele stappen die we nemen om vooruit te kijken terwijl we onze community opbouwen en bereiken in nieuwe omgevingen.

Noch Lund noch Tindall hebben echter bekendgemaakt met hoeveel Binance.US afstand heeft gedaan om de ruimte te beveiligen waarop het zijn virtuele kantoor bouwt. Op dit moment is de bodemprijs van het Portal project 19 Solana (SOL/USD) of ongeveer $ 2.646,70.

Solana blijft concurreren met Ethereum

In tegenstelling tot zijn op Ethereum gebaseerde concurrenten, zoals Decentraland en The Sandbox, biedt Portals 5.000 toegangssleutelkaarten waarmee eigenaren toegang hebben tot een kant-en-klare en aanpasbare ruimte in de virtuele wereld. Portals bieden haar gebruikers ook een complete dichte stedelijke omgeving waar ze het gebouw kunnen verkennen en interactieve sessies kunnen houden.

Deze functie heeft ervoor gezorgd dat Portals snel een favoriet zijn geworden voor verschillende bedrijven die een aanwezigheid in de metaverse willen vestigen.

Volgens Lund is FTX.US, de Amerikaanse tak van cryptobeurs FTX, ook van plan om een kantoor in Portals te bouwen. Hij maakte verder bekend dat meerdere op Solana gebaseerde projecten, waaronder maar niet beperkt tot Raydium, Magic Eden, Audius en Bonfida, ook op Portals zullen voortbouwen.

De metaverse rage gaat door

Dit nieuws komt terwijl de metaverse razernij blijft intensiveren, met verschillende reguliere bedrijven die hun ambities in de ontluikende ruimte aankondigen. Een voorbeeld is het moederbedrijf van Facebook, dat onlangs omgedoopt werd tot Meta. Ook bekende merken als Adidas en Nike kwamen het afgelopen jaar in de metaverse.

Elektronicagigant Samsung maakte ook zijn debuut in de metaverse met de lancering van Samsung 837X, een meeslepende metaverse ervaring die mensen teleporteert naar de winkel van het bedrijf in het hart van het vleesverwerkingsdistrict van New York City. Samsung 837X draait momenteel op Decentraland, maar is voor een beperkte tijd beschikbaar.

Met name adviesbureau PwC Hong Kong kocht ook wat grond in The Sandbox. Het bedrijf heeft echter niet bekendgemaakt hoeveel het afscheid heeft genomen van het beveiligde virtuele land. Met deze stap wil het bedrijf zijn expertise gebruiken om klanten te adviseren die de metaverse willen omarmen.

The post Binance.US bouwt een kantoor in het metaverse platform Portals appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*