Crypto-Prijzen.nl

Binance Smart Chain (BSC) om transactiekosten te verbranden

Binance Smart Chain (BSC) om transactiekosten te verbranden

binance coin bnb

Binance’s native token, Binance Coin (BNB/USD), is de laatste tijd hard aan het verzamelen, maar de beurs heeft een idee hoe de schaarste en dus de waarde nog meer kan worden vergroot. Volgens een nieuw voorstel lijkt het erop dat de ontwikkelaars van Binance Smart Chain nu meer maatregelen willen toevoegen aan het deflatoire model van de token door BSC transactiekosten te verbranden.

Binance ontwikkelaars willen een deel van de BSC kosten verbranden

Het nieuwe voorstel kwam in het Binance Evolution Protocol, BEP-95. Volgens wat bekend is, overwegen de ontwikkelaars om een verbrandingsmechanisme in te voeren voor een deel van de gastarieven, wat zou leiden tot een vermindering van het BNB aanbod. Als gevolg hiervan zou de waarde van de munt hoger worden, omdat de vraag zou toenemen in vergelijking met het circulerende aanbod.

Ondertussen moeten BNB houders beslissen hoe de gasbeloningen worden verzonden. Een ding dat de ontwikkelaars wel aangaven, is dat de BEP zou kunnen resulteren in een verlaging van het totale bedrag dat validators en delegators zouden kunnen krijgen door uit te zetten, iets dat de gemeenschap in gedachten zou moeten houden. Als de prijs van de munt echter dramatisch stijgt, is het verschil tussen de totale inkomsten mogelijk niet zo groot nadat de BEP is geïmplementeerd.

BNB is al deflatoir van opzet dat Binance in 2017 bedacht, wat betekent dat een deel van zijn aanbod al wordt verbrand. Binance doet elke drie maanden regelmatig tokenverbrandingen om de waarde van het token te behouden, en het stopt zodra de helft van de initiële voorraad permanent is afgesloten en er slechts 100 miljoen BNB overblijft.

Tot nu toe heeft de beurs 17 driemaandelijkse brandwonden uitgevoerd. Dit voorstel zal het verbrandingsproces versnellen en het komt precies in het midden van een grote BNB rally waardoor de munt deze woensdag de weerstand van $ 500 kon doorbreken. BNB is momenteel ook de op twee na grootste crypto ter wereld, met Bitcoin en Ethereum nog steeds aan de leiding.

The post Binance Smart Chain (BSC) om transactiekosten te verbranden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*