Crypto-Prijzen.nl

Binance ontvangt licentie om in Dubai te opereren

Binance ontvangt licentie om in Dubai te opereren

Volgens een persbericht op PR News Wire heeft Binance (BNB/USD) een virtuele activalicentie gekregen om te opereren binnen het virtuele activamarktmodel van Dubai (’test-adapt-scale’) om uit te breiden naar de regio.

’s Werelds grootste beurs qua handelsvolume zal in staat zijn om beperkte beursproducten en -diensten uit te breiden tot pre-gekwalificeerde investeerders en professionele financiële dienstverleners onder de initiële regelgevingsfase zoals bepaald door de Virtual Asset Regulatory Authority (VARA), die strikt regelgevend toezicht en verplichte FATF nalevingscontrole.

De beurs zal een blockchain technologiehub opzetten in Dubai WTC

Binance zal naast zijn uitwisselingsactiviteiten een blockchain technologiehub verankeren in het Dubai World Trade Center. De hub zal nieuw talent zaaien en een levendig blockchain ecosysteem bouwen. VARA monitort alle gelicentieerde serviceproviders geleidelijk om toegang te bieden tot de retailmarkt.

Changpeng Zhao (CZ), oprichter en CEO van Binance zei:

Hoge normen op het gebied van regelgeving en naleving zijn van cruciaal belang voor de ontwikkeling en rijping van de wereldwijde crypto- en blockchain industrie. Daarom heeft ons team onvermoeibaar gewerkt om aan te tonen hoe we voldoen aan de eisen van regelgevers zoals de Dubai Virtual Asset Regulatory Authority en deze zelfs overtreffen. Binance stelt het op prijs dat deze licentie in zo’n progressief regime is toegekend, gericht op compromisloos bestuur en marktbeveiliging. De collaboratieve manier waarop Binance is betrokken om bewezen toonaangevende ervaring op het gebied van compliance binnen het Dubai ecosysteem te brengen, is indicatief voor het unieke bedrijfsmodel dat de VARA voor de wereldwijde industrie creëert.

Helal Saeed Almarri, directeur-generaal van de Dubai WTC Authority, die VARA host, voegde toe:

De nieuwe VARA staat symbool voor het vertrouwen van Dubai in het potentieel van deze toekomstige economiemotor, mits deze met voorzichtigheid en legitimiteit wordt geïntroduceerd. Daartoe is ons regime gestructureerd om samenwerking aan te zwengelen, innovatie te bevorderen en het algemeen belang veilig te stellen. De onboarding van Binance binnen de VARA weerspiegelt hun toewijding aan de Dubai agenda – om de wereldwijde industrie de zekerheid van bestuur te bieden, mogelijk gemaakt door ‘gedeelde industriële verantwoordelijkheid’ en wettelijke zekerheid voor de samenleving.

De Virtual Asset Exchange licentie stelt Binance in staat om zijn regionale activiteiten in Dubai te exploiteren binnen het kader van het nieuw afgekondigde regelgevende ecosysteem, dat ten grondslag ligt aan complexe wetgeving en wereldwijd toepasselijke beleidskaders.

Het bericht Binance ontvangt licentie om in Dubai te opereren verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*