Crypto-Prijzen.nl

Binance nu onder toezicht van Thailand en Kaaimaneilanden

Binance nu onder toezicht van Thailand en Kaaimaneilanden

Thailand en de Kaaimaneilanden zijn toegevoegd aan de groeiende lijst van landen die cryptocurrency beurs Binance onder de loep hebben genomen.

Beide landen zijn een onderzoek gestart naar de beurs, die kennis neemt van ontwikkelingen elders en dit voorbeeld willen volgen.

De VS, het VK, Duitsland en Japan hebben allemaal hun regelgevende kanalen ingesteld om de activiteiten van Binance te onderzoeken. Eerder deze week klaagden Britse gebruikers dat ze problemen ondervonden bij het gebruik van fiat op- en afritten en creditcards tijdens het gebruik van het Binance platform. De beurs maakte later echter bekend dat het probleem was opgelost. Bovendien is het onlangs gestopt met het aanbieden van zijn diensten aan gebruikers in Ontario, Canada.

Een openbare waarschuwing aan Binance

De Thaise autoriteit zei dat het een strafrechtelijke klacht had ingediend tegen Binance omdat de beurs operaties uitvoerde zonder vergunning.

Volgens de Thaise SEC heeft het in april een waarschuwingsbrief naar de beurs gestuurd, waarin het werd gevraagd een schriftelijk antwoord in te dienen, maar Binance heeft het antwoord niet binnen de gestelde termijn ingediend.

Ook heeft de regelgevende Monetaire Autoriteit (CIMA) van de Kaaimaneilanden een openbare waarschuwing afgegeven aan Binance na enkele beweringen dat het bedrijf op de Kaaimaneilanden is gevestigd.

Singapore houdt ook de situatie van de beurs in de gaten

De financiële autoriteit van Singapore en de centrale bank hebben ook hun inspanningen opgevoerd om de beurs te reguleren en te controleren.

De toezichthouder verklaarde ook dat Binance Asia Services, die in het land actief is, een van de beurzen is die met een respijtperiode werken.

De Monetary Authority of Singapore (MAS) verklaarde ook dat het bedrijven in de groep nog steeds in staat zal stellen om hun bedrijf te exploiteren terwijl ze aanvragen voor exploitatievergunningen onderzoeken.

Op basis van het MAS-document hebben Binance en andere beurzen zoals Bitstamp en Gemini hun interesse getoond om tokendiensten voor digitale betalingen aan te bieden.

Strenge controle van cryptobeurzen

Binance Asia Services merkte op dat haar bedrijf in Singapore een afzonderlijke entiteit is en geen producten of diensten levert via de Binance.com website. Binance toegevoegd.

We houden actief op de hoogte van veranderend beleid, regels en wetten in deze nieuwe ruimte.

Ondertussen verklaarde de MAS dat het gebruik maakt van “robuuste normen” om elke aanvraag te beoordelen. Het voegde eraan toe dat cryptobeurzen onder streng toezicht zullen worden geplaatst tijdens het lopende toezicht- en licentieproces.

The post Binance nu onder toezicht van Thailand en Kaaimaneilanden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*