Crypto-Prijzen.nl

Binance noteert vandaag unieke NFT marktplaatstoken RARE

Binance noteert vandaag unieke NFT marktplaatstoken RARE

Binance heeft SuperRare vermeld, een NFT marktplaats voor het verzamelen en verhandelen van unieke digitale kunstwerken in één editie met het token RARE. De paren RARE/BTC (BTC/USD), RARE/BNB (BNB/USD), RARE/BUSD en RARE/USDT zijn beschikbaar om te handelen.

De handel is vandaag om 06:00 (UTC) begonnen, meldt de grootste cryptobeurs ter wereld op haar website. Gebruikers konden op dat moment beginnen met het storten van RARE ter voorbereiding op de handel.

Over SuperRare

Artiesten in het SuperRare netwerk maken elk werk authentiek en tokeniseren het als een crypto verzamelbaar digitaal item dat eigendom kan zijn en kan worden verhandeld. Het governance-token van het platform is RARE.

Houders van tokens kunnen geld uit de schatkist van de gemeenschap toewijzen, belangrijke platformparameters beheren en stemmen over voorgestelde verbeteringen aan het protocol en het netwerk. Binance brengt geen kosten in rekening om RARE te vermelden.

Volgens de website van SuperRare:

Je kunt SuperRare zien als Instagram meets Christies. Een nieuwe manier om met kunst, cultuur en verzamelen op internet om te gaan.

Elk kunstwerk op SuperRare is een digitaal object met blockchain tracking dat is beveiligd met cryptografie. Volgens het platform zijn dit aantoonbaar schaarse items die u kunt verzamelen en die waarde hebben, net als Bitcoin, Ethereum (ETH/USD) en andere cryptocurrencies.

SuperRare is als een sociaal netwerk voor digitale kunst. Digitale verzamelobjecten zijn ideaal voor een sociale omgeving vanwege hun transparante eigendomsbewijs. Om ze te verzamelen, kunt u zich aanmelden op de website en uw account bij SuperRare koppelen aan een Ethereum portemonnee. Nadat uw account klaar is voor gebruik, kunt u de activiteitenfeed bekijken of uw favoriete artiesten volgen om te beginnen met verzamelen.

Kunstwerken kopen op SuperRare

SuperRare wordt mogelijk gemaakt door Ethereum en alle transacties zijn in ether, de native cryptocurrency voor dat netwerk. SuperRare stelt voor om Ether op Coinbase te kopen als de gemakkelijkste en snelste optie. Als u nog nooit crypto hebt gebruikt, kunt u Ether kopen op Coinbase met een bankrekening.

Vooralsnog bevindt SuperRare zich in de beginfase en biedt het toegang tot een klein aantal geselecteerde artiesten. De koper betaalt voor alle aankopen 3% transactiekosten. De commissie die in rekening wordt gebracht op primaire verkopen is 15% en de maker ontvangt 85%. Ze krijgen een commissie van 10% voor secundaire verkopen.

The post Binance noteert vandaag unieke NFT marktplaatstoken RARE appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*