Crypto-Prijzen.nl

Binance noteert JOE van TraderJoe met BTC, BUSD en USDT paren

Binance noteert JOE van TraderJoe met BTC, BUSD en USDT paren

Binance zal een lijst van JOE, het platform teken van TraderJoe en open handelssysteem voor JOE/BTC, JOE/BUSD en JOE/USDT trading paren om 11:00 UTC vandaag, kondigde de beurs aan. Binance gebruikers kunnen nu beginnen met het storten van JOE ter voorbereiding op de handel. Opnames voor het token openen morgen om 11:00 UTC.

Wat is TraderJoe?

TraderJoe is een populaire DEX op Avalanche (AVAX/USD), die via BankerJoe uitleendiensten aanbiedt. Houders van JOE kunnen het token inzetten om protocolvergoedingen te krijgen en te stemmen over bestuursvoorstellen. Er zijn geen listingkosten.

De oorsprong

TraderJoe werd in juni 2021 gelanceerd door 0xMurloc en Cryptofish. De pseudonieme oprichters wilden een uniek en innovatief handelsplatform creëren dat zou draaien op de superieure Avalanche blockchain en tegelijkertijd een groeiend internationaal publiek aan de grens van DeFi zou bedienen.

TraderJoe heeft sinds de lancering meer dan $ 4 miljard aan activa aangetrokken. Bovendien geniet het de steun van enkele van de meest erkende investeerders in de sector.

Het merk TraderJoe symboliseert innovatie, snelheid en veiligheid, community first benadering en DeFi toegankelijkheid voor iedereen.

Kenmerken

  • Blijf slank en wendbaar, bouw met snelheid en doe nooit concessies aan veiligheid
  • Bied iedereen een one-stop shop DeFi ervaring
  • Innoveren op de grens van DeFi
  • Grenzen verleggen voor de verbetering van de gemeenschap

TraderJoe werd opgevat als een herkenbaar merk met een persoonlijkheid die authenticiteit en warmte uitstraalt. Hij is een centrale figuur van de gemeenschap, wiens belangrijkste instrumenten innovatie en hard werken zijn, en probeert altijd nieuwe en verbeterde oplossingen en ervaringen aan te bieden.

De visie van TraderJoe

TraderJoe blijft relevant door te innoveren, snel te ontwikkelen en veilig te bouwen. Het uiteindelijke doel van het ecosysteem is om een handelsplatform te bouwen dat gebruikers een echte ‘one-stop shop’ DeFi ervaring biedt. Het maakt het mogelijk om te ruilen, te boeren, in te zetten, uit te lenen, te gebruiken en te lenen – en dit alles op één plek. Platformgebruikers kunnen zich onderdompelen in een volledig geïntegreerd, zeer toegankelijk DeFi handelsplatform.

Binance JOE handelskosten

Binance biedt momenteel 25% korting op de spot trading fee en 10% korting op de USDⓈ-M Futures trading fee.

The post Binance noteert JOE van TraderJoe met BTC, BUSD en USDT paren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*