Crypto-Prijzen.nl

Binance kondigt ondersteuning aan voor Polkadot’s parachain veiling

Binance kondigt ondersteuning aan voor Polkadot’s parachain veiling

Binance, de grootste cryptocurrency beurs ter wereld in termen van handelsvolumes, heeft aangekondigd dat het de parachain veiling van Polkadot zal ondersteunen. Dit is de nieuwste steunbetuiging die Binance heeft getoond aan het Polkadot-netwerk, dat een sharding-techniek gebruikt om de schaalbaarheid te vergroten.

In de vrijdagaankondiging verklaarde Binance dat het de Polkadot Parachain Slot veiling zou lanceren, die naar verwachting in november van start zal gaan. De beurs verklaarde verder dat het meer details over dit evenement zou verstrekken. “Er zal een aparte aankondiging worden geplaatst met meer details. Blijf alstublieft op de hoogte van de komende initiatieven”, luidde de aankondiging.

Polkadot parachains veiling

De Polkadot parachain veiling is een evenement dat de buzz rond de Polkadot blockchain oproept. Parachains zijn Layer 1 blockchains die gelijktijdig kunnen werken en gegevens tussen elkaar kunnen verzenden.

Door deze parachains te integreren, zal Polkadot een multi-chain architectuur introduceren die verschillende blockchain netwerken in het Polkadot netwerk zal samenbrengen. Met dit protocol zullen andere blockchains van Layer 1, zoals Bitcoin en Ethereum, verbinding maken met het Polkadot ecosysteem en samenwerken als één groot netwerk.

Deze parachains zorgen ook voor interoperabiliteit doordat ze verschillende blockchains toestaan om gegevens te delen, wat de efficiëntie van de hele crypto ruimte verhoogt. In de komende jaren hoopt Polkadot dat deze parachains interoperabiliteit tussen DLT netwerken zullen brengen.

De parachains zijn al meer dan vijf jaar in ontwikkeling. Ze werden echter getest op Kusama, het kanarienetwerk van Polkadot. In juni heeft Polkadot het eerste slot met parachains op het Kusama netwerk ingezet. Sindsdien zijn ongeveer 11 parachain slots geveild, wat de activiteiten van het netwerk heeft gestimuleerd.

Polkadot parachain veilingen veroorzaken DOT prijsstijging

Het succes van de parachainstests die zijn ingezet op het Kusama kanarienetwerk zal worden gebruikt om te bepalen of de aanstaande Polkadot parachain veiling een succes zal worden. De Polkadot parachain code is al ontwikkeld en is nu klaar. De veilingen zullen naar verwachting beginnen op 11 november 2021.

Het eerste slot van deze parachain veilingen duurt ongeveer vijf weken, waarbij elke week één veiling wordt gehouden. Bovendien komt elke veiling met een parachain slot voor 96 weken.

Polkadot’s native token, DOT, is in een grote bullish rally geweest na de aankondiging van deze parachain veilingen. Nadat de datum van de parachain veiling afgelopen woensdag was aangekondigd, steeg Polkadot (DOT/USD) met meer dan 19% en bereikte op dezelfde dag een hoogtepunt van $ 43,6. De munt heeft deze hoogtepunten echter niet kunnen vasthouden en is in plaats daarvan licht gedaald tot $ 42, volgens CoinGecko.

The post Binance kondigt ondersteuning aan voor Polkadot’s parachain veiling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*