Crypto-Prijzen.nl

Binance kondigt listings van NEXO en MOB tokens aan: hoe ver zal de rally gaan?

Binance kondigt listings van NEXO en MOB tokens aan: hoe ver zal de rally gaan?

Binance heeft de notering aangekondigd van de native token van MobileCoin (MOB), evenals de native token van Nexo (NEXO). De tokens konden wordenverhandeld op de Binance exchange vanaf 10:00 UTC vandaag.

MobileCoin (MOB) is een privacytoken dat is gebouwd op de Stellar Blockchain en dat directe P2P-transacties op een private en gedecentraliseerde manier mogelijk maakt. Mede met behulp van zijn mobiele en desktop berichtenapps.

Nexo (NEXO) aan de andere kant, is een op blockchain gebaseerd leenprotocol dat bankdiensten aanbiedt aan retailers.

Waar je NEXO en MOB tokens koopt

Als je een voorsprong wil hebben in de crypto game, kun je overwegen om Binance een bezoekje te brengen en te investeren in de Nexo en MOB tokens, terwijl ze een rally doormaken na de notering op Binance.

Binance gebruikers kunnen MOB/BUSD, MOB/BTC, MOB/BUSD, MOB/USDT en NEXO/USDT verhandelen. Opnames van NEXO en MOB zijn vanag morgen 30 april 2022 mogelijk, met een actuele tijdlijn die naar verwachting zal worden onthuld op de officiële pagina van Binance.

Kan ik vandaag MOB en NEXO tokens kopen?

Als je wilt investeren in cryptocurrencies die in opkomst zijn na een nieuwe listing, dan kunnen NEXO en MOB een goede keuze zijn.

Handel echter wel verstandig, aangezien de cryptomarkt extreem volatiel is.

NEXO prijsvoorspelling

Crypto analisten voorspellen dat de prijs van NEXO vandaag aan het einde van de dag boven $ 2,70 zou kunnen stijgen, na de listing op Binance.

MobileCoin (MOB) prijsvoorspelling

Crypto analisten voorspellen dat de prijs van MOB vandaag aan het einde van de dag boven $ 7,10 zou kunnen stijgen, na de listing op Binance.

Aandacht voor NEXO en MOB op social media

Het bericht Binance kondigt listings van NEXO en MOB tokens aan: hoe ver zal de rally gaan? verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*