Crypto-Prijzen.nl

Binance kondigt competitie aan met een pool van $ 100K in BNB

Binance kondigt competitie aan met een pool van $ 100K in BNB

Binance heeft de eerste Auto-Invest Star Portfolio competitie in de geschiedenis aangekondigd. Deelnemers kunnen hun sterportfolio creëren, volgers krijgen, de ROI maximaliseren en beloningen winnen, dat kondigde het handelsplatform op hun website aan.

Ze kunnen deelnemen als Portfolio Creator of Aspiring Trader en komen in aanmerking om het equivalent van $100.000 aan Binance Coin ( BNB/USD ) te winnen.

Portfolio Creator

Bouw je portefeuille op met behulp van het Auto-Invest Portfolio Plan. je portfolio wordt bijgehouden en gepost op het dagelijkse ROI klassement op de pagina van de wedstrijdactiviteiten. Deel het leaderboard om meer volgers te krijgen. Top portfoliomakers, op basis van portfolio ROI en het aantal volgers, verdienen hoge beloningen.

Aspiring Trader

Degenen die de beste Portfolio Creators willen kopiëren en willen investeren via de dollar cost averaging methode (dca), kunnen deelnemen als aspirant trader. Ze volgen een Portfolio Creator van hun keuze om beloningen te verdienen en maken kans op een top tien portfolio plan sjabloon.

De wedstrijd begon vandaag om 11.30 uur en duurt tot EOD 31 mei (UTC).

Er zijn vier promoties: A, A1, A2 en B. Hieronder vindt je meer details over iedere promotie.

Portfolio Creators delen tot $ 100K in BNB

In Promotie A wordt de totale prijzenpot voor de competitie bepaald door het totale aantal in aanmerking komende deelnemers.

Hoogste ROI prijzenpot

In Promotie A1 delen deelnemers beloningen tot $ 60.000 in BNB. Meer specifiek, de duizend beste makers gerangschikt op ROI van hun Auto-Invest Portfolio Plans, zullen dit bedrag van de prijzenpot delen.

Prijzenpot “Meeste volgers”

Promotie A2, met de zogenaamde “Most Followers Prize Pool”, stelt de top duizend makers in staat om beloningen te delen, samen ter waarde van $ 40.000 in BNB. Ze worden gerangschikt op het aantal in aanmerking komende volgers.

Aspirant traders kunnen sjablonen voor portfolioplannen winnen

De laatste promotie, Promotie B, laat aspirant traders een prijzenpot van $ 5.000 delen en ster portfolio plannen winnen. Deelnemers kunnen één van de top tien portfolio plan sjablonen krijgen, gerangschikt op ROI, die de Portfolio Creators hebben gegenereerd.

Deze sjablonen bevatten informatie over de cryptocurrencies en hun toewijzing, die gebruikers kunnen kopiëren naar hun eigen Auto-Invest Portfolio Plans. De portfolio plan sjablonen worden via e-mail met de winnaars gedeeld.

Het bericht Binance kondigt competitie aan met een pool van $ 100K in BNB verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*