Crypto-Prijzen.nl

Binance investering in LUNA daalt van $ 1,6 miljard naar minder dan $ 3K

Binance investering in LUNA daalt van $ 1,6 miljard naar minder dan $ 3K

Changpeng Zhao

Binance’s investering in LUNA daalde van $ 1,6 miljard naar minder dan $ 3.000. Op dinsdagavond linkde Changpeng “CZ” Zhao een Fortune artikel waarin de LUNA verliezen van de leidende exchange werden gerapporteerd met de opmerking “poor again” (weer arm), een vaak herhaalde uitdrukking in de crypto gemeenschap.

Voor mensen die enorme winsten hebben gemaakt met crypto-investeringen, wordt de uitdrukking vaak gebruikt om toewijding te tonen aan een bepaalde activa. In andere gevallen wordt het voor de grap gebruikt om activa aan te duiden die uitverkocht zijn.

Voordat LUNA instortte, tweette de maker Do Kwon dat zijn critici arm waren of arm bleven, omdat ze hem en de activa die hij creëerde niet steunden.

Hij zou opmerkingen schrijven als “pretty sure he’s poor” en “I don’t debate the poor on Twitter” als reactie op kritiek op LUNA en op crypto in het algemeen op het sociale netwerk, ook als reactie op mensen zoals de Britse econoom Frances Coppola .

Veel plezier met ‘arm blijven’

Zhao’s gebruik van ‘poor again’ is een interpretatie van een andere uitdrukking, ‘have fun staying poor’ (veel plezier met arm blijven0, die mensen in de gemeenschap gebruiken om degenen die erover denken hun bezit te verkopen, eruit te pikken of aan te moedigen om te heroverwegen.

De uitdrukking “veel plezier met arm blijven” kan worden gebruikt als reactie op iemand die onlangs zijn Bitcoin ( BTC/USD ) heeft verkocht.

Binance heeft $ 3 miljoen geïnvesteerd in Terraform Labs

In 2018 investeerde Binance $ 3 miljoen in Terraform Labs en kocht 15 miljoen LUNA tokens. Op de piekprijs van de crypto vorige maand werd de investering gewaardeerd op $1,6 miljard. LUNA verloor bijna al zijn waarde nadat TerraUSD (UST), de stablecoin waaraan het was gekoppeld, zijn koppeling aan de dollar verloor. Momenteel is de oorspronkelijke $ 3 miljoen van Binance minder dan $ 3.000 waard.

Nog steeds hoog

Binance en zijn CEO doen het nog steeds goed ondanks het verlies van Binance op hun Luna investering. ‘S werelds grootste exchange verhandelde vorig jaar $ 34,1 biljoen. Eerder in 2022 werd de marktkapitalisatie geschat op zes keer die van Coinbase, de grootste concurrent. Het vermogen van Zhao wordt door Bloomberg gerapporteerd op ongeveer $ 15 miljard.

Het bericht Binance investering in LUNA daalt van $ 1,6 miljard naar minder dan $ 3K verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*