Crypto-Prijzen.nl

Binance integreert Arbitrum One, opent Layer 2 ETH deposito’s

Binance integreert Arbitrum One, opent Layer 2 ETH deposito’s

Binance card

Binance (BNB/USD) kondigde Arbitrum One core netwerkintegratie aan en opende Ether (ETH/USD) deposito’s op de Arbitrum One Layer 2, meldde CoinTelegraph. Nu is het voor Binance gebruikers mogelijk om ERC-20 tokens van het Ethereum netwerk snel en betaalbaar te storten met behulp van Arbitrum.

Lagere kosten, hogere snelheden

Arbitrum is een Layer 2 protocol van de derde generatie met hogere snelheden en lagere kosten dan het Ethereum mainnet. Het draait op een off-chain Ethereum contract. Binance voegde eraan toe dat het in de nabije toekomst ETH opnames op de Arbitrum One Network Layer 2 mogelijk zou maken. Dit zou het een van de eerste CEX’s maken met ondersteuning voor Layer 2.

Arbitrum lost problemen met netwerkcongestie op

Hoewel het het meest prominente blockchain netwerk ter wereld blijft, werd de snelle groei van Ethereum onderdrukt door problemen als netwerkcongestie en hoge kosten. Door gebruik te maken van een meerlagig Ethereum consensusprotocol dat vrijwel onmiddellijke transacties en onbeperkte schaalbaarheid tegen een fractie van de kosten mogelijk maakt, lost Arbitrum deze problemen op.

Een grote sprong voorwaarts voor Binance

In een tijd waarin cross-chain atomaire swaps en gedecentraliseerde beurzen aan populariteit winnen in de markt, is Binance’s integratie van Layer 2 ETH deposito’s een enorme sprong voorwaarts. De Arbitrum integratie is goed nieuws voor de acceptatie van Ethereum, en Binance is qua volume de grootste cryptocurrency beurs ter wereld.

Fondsen die rechtstreeks naar Arbitrum worden teruggetrokken

Naar verluidt zal Binance gebruikers in staat stellen hun geld rechtstreeks naar Arbitrum op te nemen. Tot nu toe is er geen aankondiging gedaan over het opnemen van Ether met de lancering van de Arbitrum One Network Layer 2.

Volgens de Nieuw-Zeelandse crypto investeerder Lark Davis werkt Binance aan het toestaan van directe ETH opnames aan Arbitrum. Hij twitterde:

HOLY COW!!!!! Binance staat op het punt om opnames van Layer 2 rechtstreeks naar Arbitrum mogelijk te maken, dit is ENORM voor Ethereum adoptie!

Rollups en zijketens zullen ETH nog steeds helpen schalen

Aangezien Ethereum streeft naar schaalbaarheid en Ethereum 2.0, is de integratie van Layer 2 functionaliteit een enorme stap in de goede richting. Toch zal de lancering van Ethereum 2.0 niet voorkomen dat platforms van Layer 2 bijdragen aan verbeterde schaalbaarheid.

Technologieën zoals zijketens en rollups zullen Ethereum 2.0 blijven helpen schalen na volledige implementatie van sharding.

The post Binance integreert Arbitrum One, opent Layer 2 ETH deposito’s appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*