Crypto-Prijzen.nl

Binance hervat DOGE opnames na de tweet van Elon Musk

Binance hervat DOGE opnames na de tweet van Elon Musk

Binance

Binance, de grootste cryptobeurs qua handelsvolume, heeft de opnames voor Dogecoin (DOGE/USD) hervat na bijna drie weken van opschorting van de service. De beurs onthulde dit nieuws eerder vandaag via een blogpost en zei dat het probleem voortkwam uit een DOGE portemonnee-upgrade op 10 november.

Binance benadrukte de reeks gebeurtenissen die uiteindelijk resulteerden in het uitvallen van de opnameservice, Binance zei:

De waarheid is dat een combinatie van onwaarschijnlijke factoren leidde tot een onvoorzien probleem dat uiteindelijk alleen Binance trof. Kortom, als 1) uw platform DOGE helemaal terug had vermeld in 2019, bij v1.14.0 2) transacties in de portemonnee hadden vastgelopen 3) de portemonnee had geüpgraded naar v1.14.2 4) EN vervolgens bijgewerkt naar v1.14.5 – je kunt een probleem hebben.

De beurs voegde eraan toe dat het met alle bovenstaande problemen te maken had, wat ertoe leidde dat 1.634 gebruikers oude transacties kregen vanwege een conflict tussen meerdere portefeuilles. Binance erkende echter dat noch de beurs noch het Dogecoin Core team schuldig was, aangezien geen van hen op de hoogte was van het probleem.

Om dit probleem op te lossen, moesten munten in de oude transacties opnieuw worden verzonden en een nieuwe portemonnee worden gemaakt. Deze inspanningen duurden 17 dagen voordat Binance op 27 november stilletjes de opnames herstelde om te testen of de oplossing alles dekte. Nadat ze ervoor hadden gezorgd dat alles soepel verliep, herstelde de centrale de service eerder op de dag.

De DOGE ambassadeur komt te hulp

Hoewel Binance beweert dat het 17 dagen lang samen met het Dogecoin Core onderhoudsteam heeft gewerkt, lijkt een tweet van DOGE evangelist Elon Musk het werk te hebben versneld.

Na toenemende klachten van DOGE adopteerders, ging Musk naar Twitter om Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, te vragen wat er aan de hand was.

Als reactie legde CZ uit dat de DOGE portemonnee-update het probleem was. Hij verontschuldigde zich voor eventuele ongemakken en suggereerde dat alle platforms problemen hebben, en herinnerde Musk eraan dat de Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ooit zei dat meer dan 11.704 Tesla voertuigen onderworpen waren aan een veiligheidsterugroepactie vanwege een storing in de software van Tesla.

Musk antwoordde dat hij Binance niet gebruikt omdat hij de beurs probeerde en de registratie ervan vervelend vond. Hij voegde eraan toe dat hij de kwestie alleen namens de DOGE gemeenschap onder de aandacht van CZ bracht.

CZ gaf toe dat hij aanstoot nam toen Musk zei dat de activiteiten van Binance duister waren, maar ging door om hem aan te sporen om Binance.US te gebruiken, ondanks dat het aanmeldingsproces ook vervelend was.

The post Binance hervat DOGE opnames na de tweet van Elon Musk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*