Crypto-Prijzen.nl

Binance haalt $ 5,8 miljoen terug, dat gestolen is tijdens de Axie Infinity hack

Binance haalt $ 5,8 miljoen terug, dat gestolen is tijdens de Axie Infinity hack

Binance, de grootste cryptocurrency van de wereld, op basis van handelsvolume, meldde vrijdag dat het $ 5,8 miljoen aan geld heeft teruggehaald. Deze munten waren gestolen, bij een recente aanval op het Ronin netwerk van Axie Infinity.

De exploit, die onlangs werd gekoppeld aan een adres dat werd beheerd door hackers van de Lazarus Group uit Noord-Korea, leidde tot het overhevelen van $ 625 miljoen van Axie Infinity gebruikers.

Volgens Binance CEO Changepeng Zhao, zijn de aanvallers vrijdag begonnen met het verplaatsen van het gestolen geld. Naar verluidt verspreidden ze de buit over 86 accounts. Waarbij een deel van het geld op Binance terechtkwam.

De DVK hackgroep is vandaag begonnen met het verplaatsen van hun door Axie Infinity gestolen geld. Een deel ervan is gemaakt voor Binance, verspreid over meer dan 86 accounts. Er is $ 5,8 miljoen teruggevonden‘, tweette de Binance-chef vrijdag.

Axie Infinity ontwikkelaar Sky Mavis zei na de Ronin Validator-exploit, dat het bedrijf zou proberen alle spelers die door de overval zijn getroffen, terug te betalen.

Eerder deze maand maakte het bedrijf bekend dat het $ 150 miljoen had opgehaald, in een financieringsronde die bedoeld was om alle gebruikers terug te betalen die geld aan de hackers hebben verloren. Het bedrijf merkte destijds op, dat het de fondsen van de door Binance geleide financieringsronde zou combineren met die op zijn balans om dit te bereiken.

Het bericht Binance haalt $ 5,8 miljoen terug, dat gestolen is tijdens de Axie Infinity hack verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*