Crypto-Prijzen.nl

Binance Coin prijsvoorspelling nu Binance onder grote druk staat

Binance Coin prijsvoorspelling nu Binance onder grote druk staat

De Binance Coin (BNB/USD) hangt rond het hoogste niveau sinds 19 mei, zelfs nu er meer regelgevend toezicht rond Binance komt. De munt wordt verhandeld op $500, wat ongeveer 140% boven het laagste niveau in juni van dit jaar is.

Binance uitdagingen nemen toe

Binance is de grootste cryptocurrency beurs ter wereld. Volgens CoinMarketCap is het handelsvolume de afgelopen 24 uur met meer dan 20% gestegen tot meer dan $ 33 miljard. Coinbase komt een verre tweede met het verwerken van cryptocurrencies met een waarde van meer dan $ 4,9 miljard.

Deze trend negeert de grote uitdagingen waarmee Binance wordt geconfronteerd. In de afgelopen maanden hebben meer toezichthouders gewaarschuwd over Binance en de risico’s die het met zich meebrengt. De meest recente toezichthouder die waarschuwde voor Binance was de Monetary Authority of Singapore (MAS). De toezichthouder heeft het bedrijf verzocht zijn activiteiten in het land stop te zetten.

Andere toezichthouders die hebben gewaarschuwd voor Binance komen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De grootste zorg is dat Binance in deze landen actief is zonder de benodigde goedkeuringen.

Erger nog, het bedrijf heeft geen hoofdkantoor, waardoor het voor klanten moeilijk is om een klacht in te dienen. Het bedrijf pakt een aantal van deze zorgen aan. Het heeft bijvoorbeeld een op zichzelf staand gereguleerd bedrijf gelanceerd, bekend als Binance.us, in de VS. Deze beurs had de afgelopen 24 uur een volume van bijna $ 1 miljard.

De prijs van Binance Coin is gestegen vanwege de sterke vraag naar producten die door Binance worden aangeboden. Tegelijkertijd hebben de gedecentraliseerde financiële (DeFi) en NFT ruimte waarin het Binance Smart Chain (BSC) netwerk zich bevindt het relatief goed gedaan.

Toch is de grootste zorg voor BNB dat de concurrentie tussen Ethereum killers toeneemt, waarbij projecten als Solana en Avalanche veel belangstelling wekken.

Binance Coin prijsvoorspelling

Binance Coin price

De 1-dag grafiek laat zien dat de BNB prijs zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt. Onderweg is het iets boven de bovenzijde van het in zwart weergegeven driehoekige patroon verschoven. Het is ook boven de 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden gestegen en vormde een bullish vlag. Opmerkelijk is dat de munt ongeveer 40% onder zijn hoogste punt ooit ligt.

Daarom is de kans groot dat de munt zijn bullish trend zal handhaven, aangezien beleggers zich richten op het hoogste punt ooit. Deze weergave wordt ongeldig als de prijs onder de belangrijkste ondersteuning van $ 400 komt.

The post Binance Coin prijsvoorspelling nu Binance onder grote druk staat appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*