Crypto-Prijzen.nl

Binance Coin prijsvoorspelling: BNB kan stijgen tot $500

Binance Coin prijsvoorspelling: BNB kan stijgen tot $500

De prijs van Binance Coin (BNB) bleef stabiel tijdens de nachtelijke sessie toen de cryptocurrencies en de Decentralized Finance (DeFi) industrie herstelden. De BNB handelt op $ 427, wat iets boven het dieptepunt van deze week van $ 415 lag.

Cryptocurrencies kaatsen terug

Binance Coin is het native token voor het Binance Smart Chain (BSC) ecosysteem. Het wordt gebruikt om transacties in het netwerk te valideren en te verifiëren. Tegelijkertijd wordt het veel gebruikt in het Binance ecosysteem om transacties af te handelen.

De BNB prijs steeg tijdens de nachtelijke sessie toen cryptocurrencies zich herstelden. Bitcoin sprong naar bijna $ 50.000 terwijl Ethereum het weerstandsniveau van $ 34.000 nadert. In totaal is de marktkapitalisatie van de meeste cryptocurrencies gestegen naar meer dan $ 2,1 biljoen, wat een paar punten onder het hoogste niveau in september is.

De prijs van Binance Coin steeg ook toen de DeFi-industrie terugkaatste. Gegevens verzameld door DeFi Llama laten zien dat de totale waarde die in de industrie is opgesloten, in de nachtelijke sessie is gestegen tot meer dan $ 196 miljard. Dit was opmerkelijk voor een industrie die een paar jaar geleden nog niet bestond.

Het Binance Smart Chain ecosysteem heeft het op één na grootste marktaandeel in de DeFi-industrie. Het heeft meer dan 100 apps met een gecombineerde waarde van meer dan $ 17 miljard. Daarentegen heeft Ethereum meer dan 200 apps met een TVL van meer dan $ 135 miljard.

Het BSC ecosysteem heeft enkele van de bekendste DeFi platforms ter wereld, zoals PancakeSwap, Venus, Tranchess en Alpaca Finance. De BNB prijs doet het vaak goed wanneer deze toepassingen het goed doen, omdat dit tot meer transacties leidt.

Binance Coin prijsvoorspelling

Binance Coin price

De 4-uur grafiek laat zien dat de BNB prijs de afgelopen paar sessies in een grote bullish trend is geweest. De prijs handelt op $ 427, wat ongeveer 33% boven het laagste niveau in september is. Het wordt ondersteund door de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Tegelijkertijd heeft het een bullish wimpelpatroon gevormd. De prijs is ook langs het hoogste niveau op 15 september.

Daarom zal de prijs waarschijnlijk op korte termijn herstellen. De volgende belangrijke weerstand om naar te kijken is het psychologische niveau van $ 500. Deze weergave wordt ongeldig als het token onder de belangrijkste ondersteuning van $ 400 daalt.

The post Binance Coin prijsvoorspelling: BNB kan stijgen tot $500 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*