Crypto-Prijzen.nl

Binance biedt $120K aan beloningen aan gebruikers die 5K of meer LINA verhandelen

Binance biedt $120K aan beloningen aan gebruikers die 5K of meer LINA verhandelen

’s Werelds grootste cryptobeurs qua handelsvolume biedt $ 120.000 aan beloningen aan gebruikers die 5.000 of meer LINA verhandelen (kopen en verkopen). De aanbiedingsperiode is van 29 december tot 4 januari. U moet zich registreren op de officiële website.

Twee promoties met een gecombineerd prijzengeld van $120K

Binance heeft twee promoties: A en B. De eerste omvat een prijzenpot van $ 65.000 in LINA tokenvouchers. Alle gebruikers die 5.000 LINA of meer verhandelen in in aanmerking komende LINA marge en handelsparen ter plaatse, ten minste één goed antwoord op een quiz krijgen en de LINA introductievideo bekijken, delen de genoemde prijzenpot in LINA tokenvouchers.

De beloning wordt berekend op basis van het aandeel van het totale effectieve LINA spot- en margehandelsvolume vermenigvuldigd met het aantal correct beantwoorde vragen.

In Promotie B delen de 30 beste gebruikers in het totale effectieve handelsvolume een prijzenpot van $ 55.000 in LINA tokenvouchers.

De beloning wordt berekend op basis van het totale effectieve handelsvolume als aandeel van het totale effectieve handelsvolume van de top 30 gebruikers.

Wat is LINA?

LINA is het oorspronkelijke token van de gelijknamige blockchain onderneming, die begon met de wens om technologie toe te passen om problemen met ontoereikendheid in de landbouw op te lossen. Lina Network streeft ernaar om transparante technologie toe te passen om mensen te verbinden en praktische oplossingen te bieden.

Het team van Lina Network streeft ernaar zijn projecten uit te breiden naar meerdere gebruiksscenario’s, zoals producttraceerbaarheid, toeleveringsketen, gezondheidszorg en e-overheid.

Voorwaarden

Alleen gebruikers die zich registreren op Binance en KYC voltooien aan het einde van de promotieperiode komen in aanmerking voor beloningen. De in aanmerking komende LINA spot- en margehandelsparen zijn LINA/USDT en​ LINA/BTC.

Binance gebruikt de gemiddelde slotkoers om 23:59:59 PM (UTC) van het LINA/USDT handelspaar tijdens de activiteitsperiode als de LINA wisselkoers die wordt gebruikt voor distributie.

Winnaars van Promotie B komen niet in aanmerking voor het winnen van beloningen van Promotie A. Beloningen worden binnen 2 weken na afloop van de activiteit verdeeld. De geldigheidsduur van de token voucher is vastgesteld op 14 dagen vanaf de dag van distributie.

The post Binance biedt $120K aan beloningen aan gebruikers die 5K of meer LINA verhandelen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*