Crypto-Prijzen.nl

Binance bevestigt dat het zijn activiteiten in Ontario, Canada zal staken

Binance bevestigt dat het zijn activiteiten in Ontario, Canada zal staken

De grootste crypto-uitwisseling Binance heeft bevestigd aan de Ontario Securities Commission (OSC) dat het zal stoppen met het openen van nieuwe accounts voor gebruikers in de Canadese provincie Ontario en ook zal stoppen met handelen voor de bestaande accounts die in Ontario gebaseerd zijn.

Binance zei dat het bepaalde gebruikers vrijstellingen van vergoedingen en terugbetalingen zal bieden na het besluit om zijn activiteiten in de regio te stoppen.

Terwijl Binance zijn toezeggingen aan de OSC stuurde, gaf het ook enkele erkenningen van de zeldzaamheid van zijn activiteiten in Ontario. Het bekende dat in Ontario gevestigde gebruikers in staat waren om op het platform te blijven handelen, zelfs nadat er beperkingen waren ingesteld.

De OSC heeft gisteren in een verklaring gezegd:

“Deze verbintenis vertegenwoordigt een juridisch afdwingbare verbintenis van Binance aan de OSC. De OSC behoudt zich het recht voor om handhavend op te treden tegen Binance voor eerdere, huidige of toekomstige inbreuken op de effectenwetgeving van Ontario die niet voortkomen uit de gebeurtenissen die in de verbintenis worden beschreven.”

De stap van Binance kwam na een reeks ruzies met Canadese toezichthouders sinds de zomer van 2021.

Strijd Binance met de OSC

Binance had in juni 2021 aangekondigd dat het zijn activiteiten in Ontario voor 31 december zou stopzetten, maar liet zijn gebruikers later op 29 december 2021 weten dat het naar verluidt toestemming had gekregen om in de provincie te blijven opereren.

Binance heeft in zijn toezegging aan de OSC erkend dat wat het op 21 december 2021 ook had aangegeven, niet correct was.

In reactie hierop heeft de OSC gezegd dat geen van de entiteiten van de Binance Group of Companies enige vorm van effectenregistraties had om in de provincie te opereren en dat blijft het geval.

Binance had in januari van dit jaar aan zijn gebruikers uit Ontario aangegeven dat het de handelstoegang en nieuw lidmaatschap zou gaan beperken.

The post Binance bevestigt dat het zijn activiteiten in Ontario, Canada zal staken appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*