Crypto-Prijzen.nl

Binance Auto-Invest voegt Polygon (MATIC) toe

Binance Auto-Invest voegt Polygon (MATIC) toe

Binance heeft Polygon’s native token (MATIC/USD) toegevoegd voor zijn Auto-Invest plannen, schreef de beurs op zijn website. Binance gebruikers kunnen kiezen uit 10 populaire cryptocurrencies en investeren op de automatische piloot met een strategie voor het berekenen van de dollarkosten.

Een Auto-Invest plan maken

U maakt in zes eenvoudige stappen een Auto-Invest plan:

  • Tik op het Auto-Invest pictogram in de Binance app of klik op een link op de site
  • Kies de cryptocurrency die u wilt kopen
  • Kies hoeveel u per herhaling wilt kopen
  • Kies uw favoriete stablecoin
  • Selecteer de terugkerende cyclus voor het Auto-Invest Plan.
  • Ga naar Portemonnee verdienen.

In deze laatste stap verzilvert u uw gekochte crypto. De Binance Coin (BNB/USD) kluis bevat BNB. De Flexible Savings bevat de andere cryptocurrencies.

Check vooraf de ROI

Om het potentiële investeringsrendement te controleren, kiezen gebruikers het tijdsbestek van een activum. Dit gebeurt voordat u zich abonneert. Ze kunnen ook op het grafiekpictogram klikken. Dit toont de historische prestaties van het activum.

Terwijl u de bovenstaande stappen doorloopt, ziet u een pop-up venster. Hier vult u de stablecoin van uw keuze en het abonnementsbedrag in. Binance ondersteunt USDT en BUSD. De cyclusopties zijn dagelijks, wekelijks, twee keer per week of maandelijks. Op dit moment kunt u alleen USDT gebruiken om MATIC te kopen.

Flexibele spaarrekening inschakelen

Als u deze optie inschakelt en niet voldoende saldo in uw spot-portemonnee hebt, zal het systeem automatisch de activa van uw Flexibel Sparen account inwisselen om de transactie uit te voeren.

Over Auto-Invest

Met Auto-Invest kunnen Binance gebruikers tegelijkertijd crypto investeringen automatiseren en een passief inkomen verdienen. Momenteel ondersteunt Auto-Invest de aankoop van Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) en BNB. In de toekomst zullen er meer cryptocurrencies worden toegevoegd.

Wat is MATIC?

MATIC is het native token van Polygon, een Layer 2 schaaloplossing. Het project richt zich op het verminderen van de complexiteit van schaalbaarheid en instant blockchain transacties.

Polygon gebruikt een aangepaste versie van het Plasma framework dat is gebouwd op proof-of-stake controlepunten die door de hoofdketen van Ethereum lopen. Met deze unieke technologie kan elke zijketen op Polygon tot 65.536 transacties per blok bereiken.

Aantal MATIC tokens in omloop

MATIC tokens worden maandelijks vrijgegeven. MATIC heeft momenteel een circulerend aanbod van iets minder dan 4,9 miljard tokens. Het aanbod is beperkt tot 10 miljard tokens.

The post Binance Auto-Invest voegt Polygon (MATIC) toe appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*