Crypto-Prijzen.nl

Binance 17e token burn verwijdert meer dan 1 miljoen tokens

Binance 17e token burn verwijdert meer dan 1 miljoen tokens

Binance Coin (BNB/USD) heeft een grote bullish rally doorgemaakt, waarbij het token de afgelopen week 20% winst heeft gemaakt. Deze winsten worden toegeschreven aan ontwikkelingen in het netwerk van Binance.

Binance heeft bekend gemaakt dat tijdens deze token burn meer dan een miljoen BNB tokens uit de circulatie zijn gehaald. Deze munten hebben een waarde van meer dan een half miljard dollar, wat het tot nu toe de meest waardevolle token burn van Binance maakt. De verhoogde waarde van de verbranding wordt toegeschreven aan de verhoogde waarde van BNB.

Tokenverbranding van Binance

Binance kondigde deze tokenverbranding van een miljoen aan in een bericht op haar website. Het verbrandingsproces begon vier jaar geleden in oktober. In de recente aankondiging verklaarde BNB dat 1.335.888 BNB tokens uit de omloop zijn gehaald. Dit aantal tokens komt overeen met ongeveer $ 640 miljoen op het moment dat de verbranding plaatsvond.

Van de totale verbrande hoeveelheid werden 1.318.049 BNB tokens daadwerkelijk verbrand, terwijl de resterende 17.839 BNB tokens werden verbrand via het Pioneer Burn-programma van Binance. Dit programma houdt rekening met BNB tokens die verloren zijn gegaan nadat ze naar dode adressen zijn verzonden.

Tijdens de 16e token branden, Binance gebrand 1.296.728 BNB penningen, terwijl 1.088.888 tokens tijdens de 15e token burn werden verbrand. De 14e verbranding was groter in termen van munten, aangezien meer dan 3 miljoen BNB tokens uit de circulatie werden verwijderd. Deze verbranding was echter klein in waarde vanwege de lage prijzen van BNB in die tijd. De 14e verbranding verwijderde ongeveer $ 600 miljoen uit de circulatie.

Tokenverbranding heeft een positief effect op BNB

De marktkapitalisatie van BNB is aanzienlijk toegenomen na de recente tokenverbranding. De totale marktkapitalisatie van BNB is ongeveer $ 83 miljard, en het is volgens deze statistiek de op twee na grootste cryptocurrency. De stijgende BNB prijzen zijn ook de oorzaak geweest van de hoge dollarwaarde van de verbrande BNB tokens.

BNB voert driemaandelijkse brandwonden uit zoals beschreven in haar whitepaper. Het netwerk is van plan om BNB tokens terug te kopen en te verbranden totdat het aanbod is gehalveerd van 200 miljoen naar 100 miljoen BNB. Gegevens van CoinGecko laten zien dat het circulerende aanbod is teruggebracht tot 168.137.035 BNB tokens.

The post Binance 17e token burn verwijdert meer dan 1 miljoen tokens appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*