Crypto-Prijzen.nl

Bij Quiznos kunnen klanten nu maaltijden in Bitcoin betalen

Bij Quiznos kunnen klanten nu maaltijden in Bitcoin betalen

Velen in de crypto industrie dromen er al jaren van om de hele dag met Bitcoin (BTC/USD) te kunnen betalen, wat inhoudt dat ze het kunnen gebruiken voor eenvoudige dingen zoals het kopen van een maaltijd, boodschappen doen, rekeningen betalen en dergelijke. Hoewel de meeste van dergelijke dingen nog steeds niet mogelijk zijn – althans niet rechtstreeks – is het kopen van een broodje met Bitcoin niet perfect mogelijk.

Quiznos fans die ook cryptocurrency enthousiastelingen zijn, zullen blij zijn te weten dat klanten op geselecteerde Quiznos locaties hen nu in staat zullen stellen maaltijden te kopen met BTC. De nieuwe stap brengt de crypto industrie een stap dichter bij de reguliere acceptatie en werd mogelijk gemaakt dankzij een nieuwe samenwerking tussen Quiznos en Bakkt.

Van wat bekend is. Bakkt Holdings werkte onlangs samen met Quiznos om de pilot voor een gloednieuw BTC betalingssysteem te lanceren. Met het systeem kunnen Bakkt gebruikers eten kopen op bepaalde Quiznos locaties, hoewel voorlopig alleen in Denver.

Hoewel dit in eerste instantie beperkt lijkt, moet worden opgemerkt dat een van de ondersteunde locaties de luchthaven van Denver zal zijn, een drukke locatie waar dagelijks talloze mensen passeren. Bovendien is dit slechts de eerste stap en zal het aantal ondersteunde locaties de komende weken, maanden en jaren waarschijnlijk toenemen.

Wat zeiden de ambtenaren?

Bakkt’s Chief Revenue Officer, Sheela Zemlin, zei dat dit een opwindend moment is voor het bedrijf, omdat het de volgende generatie klantervaringen verbond met de digitale economie. Ondertussen maken Quiznos klanten kennis met unieke ervaringen. Of Quiznos al dan niet meer locaties zal toevoegen, hangt direct af van de prestaties van de momenteel ondersteunde locaties, en zowel Quiznos als Bakkt zullen de pilot met grote belangstelling volgen.

Mark Lohmann, de president van REGO Restaurant Group die eigenaar is van Quiznos, zei dat hij gelooft dat de samenwerking gunstig zal zijn voor het bedrijf. Hij noemde Bakkt een zeer innovatief platform en merkte op dat het om een aantal redenen aantrekkelijk is voor het bedrijf, maar vooral omdat het directe BTC betaling op het verkooppunt mogelijk maakt. Het is snel, gemakkelijk en er wordt verwacht dat het klanten enthousiast maakt om voor hun eten te betalen.

Bovendien heeft Bakkt de crypto adoptie al met succes verhoogd bij andere grote instellingen, waaronder GolfNow en Starbucks, waarvan de klanten hun digitale portemonnee kunnen gebruiken om hun Starbucks kaarten opnieuw te laden.

The post Bij Quiznos kunnen klanten nu maaltijden in Bitcoin betalen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*