Crypto-Prijzen.nl

Biion lanceert ‘buitenaardse’ schoen NFT op Polygon

Biion lanceert ‘buitenaardse’ schoen NFT op Polygon

Biion Footwear en Doodles lanceren een limited edition schoenencollectie die letterlijk ‘niet van deze wereld’ is, verneemt Invezz uit een persbericht. Het ontwerp en het concept van de beperkte collectie is afkomstig van Space Doodle, de nieuwste begeleidende NFT collectie.

De nieuwe collectie zal Paradise NFT heten en tokenized op Polygon (MATIC/USD) blockchain. Het gaat gepaard met een fysieke schoen die in het echt gedragen kan worden. Het is een speciale uitgave met een en dezelfde Doodle held, #2753.

Collectie uitgebracht op 8 april

De Doodle Paradise collectie wordt wereldwijd gelanceerd op de officiële website van Biion om 10:22 op 8 april 2022 (EST). Het schoenenbedrijf zal het proces van het kopen van de NFT collectie stroomlijnen met crypto of creditcards van over de hele wereld. Fans ontvangen begin mei de daadwerkelijke fysieke schoenen. De aankoopprijs is vastgesteld op $ 166.

222 paar wereldwijd, gelimiteerde Classic editie

Beide sneakers worden gemaakt in de stijl waar Biion bekend om is geworden, voortbouwend op hun unieke schoenenreeks voor vrijetijdsprestaties. De Biion x Doodles #2753 Classic Paradise is een limited edition paar, met Biion’s verhoogde eco-EVA ontwerp met een rubberen zool.

Zijn tegenhanger komt in totaal uit 222 paar en zal Biion x NFT Doodles #2753 Paradise gaan heten.

Over Biion

Biion werd bijna tien jaar geleden opgericht op basis van het idee dat EVA schoenen een hoger ontwerp en betere prestaties zouden kunnen hebben. Het heeft een voortreffelijke vorm en functie, onderstreept door de wens om mensen te inspireren en in staat te stellen alles te geven wat ze doen.

Over Doodles

Doodles is een door de gemeenschap aangestuurd NFT project voor verzamelobjecten, gemaakt door Jordan Castro, Scott Martin en Evan Keast en met kunst van Burnt Toast. Doodle is het 11e meest populaire project aller tijden volgens volumestatistieken op OpenSea.

Het bericht Biion lanceert 'buitenaardse' schoen NFT op Polygon verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*