Crypto-Prijzen.nl

BIG3 Fire-Tier edities gekocht in grootste Dogecoin transactie ooit

BIG3 Fire-Tier edities gekocht in grootste Dogecoin transactie ooit

BIG3 Premier Global League heeft aangekondigd dat Bill Lee, mede-oprichter van Craft Ventures, 25 Fire-Tier edities van hun Aliens heeft gekocht met behulp van Dogecoin ( DOGE/USD )/ Wat de grootste commerciële transactie in de geschiedenis is voor de cryptocurrency, vernam Invezz van een persbericht.

Bill Lee is de oprichter en voorzitter van MyDoge, een self-custodial Dogecoin wallet. Hij is zowel een liefhebber van Dogecoin als MyDoge.

Een revolutie

BIG3 mede-oprichter Jeff Kwatinetz zei:

De buy-in van Bill, die zoveel heeft gedaan in de NFT- en cryptowereld, bevestigt dat wat we hier doen een game-changer is. We zijn verheugd om samen te werken met Bill en om de MyDoge en Dogecoin gemeenschappen te laten vertegenwoordigen door Aliens. We hebben geschiedenis geschreven met deze transactie en we hopen dat het anderen in de Doge-wereld inspireert om het team te ondersteunen, of het nu gaat om de aankoop van de Gold-Tiers, door wedstrijden bij te wonen of door te stemmen.

Gebruikmaken van blockchain om NFT’s te verkopen

De NFT-transacties weerspiegelen het nieuwe eigendomsmodel van de BIG3, dat ze eerder dit jaar aankondigden. De nieuwe aanpak maakt gebruik van blockchain-technologie om NFT’s te verkopen die eigendomsvoordelen bieden.

Het team van Bill Lee zal Dogecoin en MyDoge integreren, zodat coaches, spelers en teams tips kunnen krijgen over Dogecoin met een tweet op Twitter. Bovendien zullen in Aliens Dogecoin en MyDoge prominent aanwezig zijn tijdens teamevenementen en -uitzendingen evenals op team shirts.

Bill Lee zei ook nog:

Terwijl anderen NFT-afbeeldingen van apen en uilen kopen, geloof ik dat NFT’s met nut de toekomst zijn. Het is een droom om een basketbalteam te bezitten en BIG3 verandert het NFT-spel door eigendomsrechten aan te bieden, zoals licenties/IP, teamstemmen/beheer en merchandising. Het Doge Army en ik kijken ernaar uit om van Dogecoin de valuta van het volk te maken. Terwijl we ons team helpen de kampioenschapstrofee binnen te halen. Ik kan geen betere NFT ervaring bedenken dan die van vandaag.

Over BIG3

BIG3 bevat veel van de meest geliefde, grootste en meest bekwame professionele atleten aller tijden. Het werd opgericht door entertainmentmanager Jeff Kwatinetz en Ice Cube, de producer, acteur en muzieklegende. De competitie combineert snelle, zeer competitieve, fysieke game-ervaringen en geweldige fan-ervaringen.

Het bericht BIG3 Fire-Tier edities gekocht in grootste Dogecoin transactie ooit verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*